Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit'te

EMİR aynı meiradan mı bahsediyoruz.

Hucüm oyuncularının yanında eskortluk ederek koşan adamdan bahsediypruz değilmi.

Sıradan bir defans oyuncusundan farkı olmayan meira ( GS a geldikten sonraki peryodta)

Cevap: #5 Fernando Meira

İyiki sattılar.

Bir cacık olamamıştı. Olacağada benzemiyordu

2 gün sonra UEFA kupasında maçımız var. Zamanlaması yanlış oldu sadece.

Oyuncunun ne kadar iyi olup olmadığı değil, takıma ne verdiği önemlidir. Meira çok da fazla birşey koyamadı ortaya...

Zaten Bordeaux maçında bilerek hata yaptı diye düşünüp herkes satılmasına sıcak bakabilmişti. Aklı sahada olmayan adamın Galatasaray 'da kalmasının gereği yok.

Dediğim gibi sadece zamanlaması yanlış oldu...

Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diler ve Galatasaray 'a katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

yau bırak 2 milyon €'mu maddi kazanç güldürmeyin adamı... GS yönetimi bütün sezonu harap etmiştir... kırk yılın başında adam gibi transfer yaptılar ve sattılar... Allah sizi bildiği gibi yapsın... ne diyim... bu taraftara amma çile çektirdiniz ya...

m23f.jpg

şu adamı... şu rüzgar gibi top oynayan adamı sattınız... ahmaklığın daniskası...

Meira ve rüzgar gibi top oynamak öylemi :eek::eek::eek:

Bordo maçı sonrası herkes küfür ediyordu, bu takımda yeri yok diyordu şimdi badem gözlü Meira oldu. Sabri'nin şutu girmese biz bu adam yüzünden uefa'dan olacaktık. Ne zaman maç kurtardı? ne zaman gol attı? ne zaman harika şeyler geldi elinden? düz bi adamdı işte sattık gitti.

2 gün sonra UEFA kupasında maçımız var. Zamanlaması yanlış oldu sadece.

Oyuncunun ne kadar iyi olup olmadığı değil, takıma ne verdiği önemlidir. Meira çok da fazla birşey koyamadı ortaya...

Zaten Bordeaux maçında bilerek hata yaptı diye düşünüp herkes satılmasına sıcak bakabilmişti. Aklı sahada olmayan adamın Galatasaray 'da kalmasının gereği yok.

Dediğim gibi sadece zamanlaması yanlış oldu...

Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diler ve Galatasaray 'a katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

İŞTE %1,000,000 KAPAK OLACAK YAZI.

Zamanlama haricinde yanlış olan hiçbirşley yok.

Hatta kesin satıldıysa bu maçtada oynatılmamalı. Aklı Zenitte olan adam hata yapar

Elveda UEFA... Hoşçakal şampiyonluk...

Tamam adam iyi değil ama elimizdeki son iki stoperden birini nasıl satarlar aklım almıyor!!!

Emre ve Semih mi oynayacak Hamburg-Trabzon-Hamburg maçlarında?? Yoksa Balta'yı stopere çekip, süper(!) sol bekimiz Volkan'ı mı koyacağız ilk 11'e?

Neyse iş işten geçtikten sonra konuşmanın bir anlamı yok zaten, inşallah pişman olmaz yönetim, inşallah Semih çıkar aslanlar gibi oynar, Meira'yı Servet'i aratmaz. Artık işimiz inşallahlara kaldı malesef...

Meira'nın zaten GS'ye alışma süreci uzun sürdü bukadar. Hangi aklı başında insan Galatasaray'dan Zenit'e gitmek ister? Meira Galatasaray'a geldiğinde bundan sonraki 4 yılımı en iyi şekilde, hem domestik olarak hemde Avrupada başarılarla geçirebileceğim bir kulübe geldim ve çok mutluyum demişti... Meira dünyanın az rastlanır yeteneklerinden birisidir.. Hayatımda gördüğüm en teknik defans oyuncularından biridir.. Hatta en tekniğidir.. Sadece defansif anlamda performansı düşüktü buda adapte olamamasından kaynaklandı... Popescu ilk geldiğinde Meira'dan beterdi. Sonra adam efsane oldu... Ben açık açık söyliyim yönetim bütün sezonu mahfetti... artık hiçbir kulvarda şansımız kalmadı, Servet zaten sakat, adam gibi defans yok takımda ve defans oyuncusu, en teknik oyunculardan biri, defanstan tek ara pasla top çıkarabilen adamı sattılar... Ben böyle bir rezillik, böyle bir kepazelik ömrü hayatımda görmedim... Meira gibi ünik bir yeteneği daha bulamaz Galatasaray... Ancak bir türk yönetimden beklenirdi zaten.. Bir avrupalının yapacağı hareket diğil... Sinirden ağlıyorum... Bütün neşemi aldılar götürdüler koydular bi kenara... Ne diyeceğimi bilemiyorum... Böyle rezalet olmaz.. REZALET !

Emir biz başka bir adam mı izledik?? 6 aydır

Meira vasat düzeyde bir futbolcu. Emre Aşık - Emre Güngör den artısı ara sıra ileri çıkan ve pası iyi olan bir adam. Defans açısından 2 sinden de zayıf bir adam.

Haa dersen ki şu sıkıntılı dönemde niye satıldı?

para yok emin ol GS ye 2 milyon euro versen satmazlardı.

ben inanın en ufak üzülmedim artı bayağ da sevindim 1 kontenjan açıldı.

Umarım Song giibi bir defans alabiliriz. En büyük hatamız Song u kaybetmekti.

Servet - Song ile 1 sezonda 23 gol yemişken

Servet - Meira ile yarım sezonda 30 gol yedik!!

goller hep Meira nın bire bir de yumuşak olmasındna kaynaklanıyor

Emir biz başka bir adam mı izledik?? 6 aydır

Meira vasat düzeyde bir futbolcu. Emre Aşık - Emre Güngör den artısı ara sıra ileri çıkan ve pası iyi olan bir adam. Defans açısından 2 sinden de zayıf bir adam.

Haa dersen ki şu sıkıntılı dönemde niye satıldı?

para yok emin ol GS ye 2 milyon euro versen satmazlardı.

ben inanın en ufak üzülmedim artı bayağ da sevindim 1 kontenjan açıldı.

Umarım Song giibi bir defans alabiliriz. En büyük hatamız Song u kaybetmekti.

Servet - Song ile 1 sezonda 23 gol yemişken

Servet - Meira ile yarım sezonda 30 gol yedik!!

goller hep Meira nın bire bir de yumuşak olmasındna kaynaklanıyor

bütün goller diğil.. Meira'nın hatasıyla yediğimiz 5 , 6 gol vardır kabul ediyorum... ya müthiş futbolu, estetiği, defanstan oyun kurabilmesi? Song gibi bir kazmayla Meira'yımı kıyaslıyorsunuz?... Olacak iş diğil... Meira çok iyi olacaktı eğer kalsaydı... Galatasaray'ın işi bitmiştir bu sene...

Meira Malesef ama malesef ESKORT defans oyunculuğu dışında birşey yapmadı.

Top tekniği normal defans oyuncularından biraz fazla olması nedeniyle topla çıkışlar yapıyordu ama bu çıkışların çoğundada olumsuz sonuçlanıyordu.

Ben Genç semihin meiradan daha kötü oynayabileceğini düşünmüyorum.

Sakın kimse Meira Satıldı sezon gitti demesin. Meira varken ne durumda olduğumuz ap açık ortadadır.

Meira bir kayıp değil Satılması MADDİ BİR KAZANÇTIR

Hadi Semih Sıra sende...

Semih icin cok erken bir mac olur. Neyse bi caresine bakariz artik napalim. Gitsin cokmu lazimsin Meira.

bütün goller diğil.. Meira'nın hatasıyla yediğimiz 5 , 6 gol vardır kabul ediyorum... ya müthiş futbolu, estetiği, defanstan oyun kurabilmesi? Song gibi bir kazmayla Meira'yımı kıyaslıyorsunuz?... Olacak iş diğil... Meira çok iyi olacaktı eğer kalsaydı... Galatasaray'ın işi bitmiştir bu sene...

Sen Song'a kazmamı diyorsun yuh şu anda trabzon burdaysa en büyük pay Songdadır ve bizim kazandıgımız şampiyonluklardada Song başrolde oynamışıtır. Meiraya defanstan oyun kuruyor diyorsun yaptıgı şey topu orta sahaya vermek onuda bütün defans oyuncularımız yapıyor. Meiranın 6 ay boyunca hiçbişeyini görmedim gitti iyi oldu ...

Meira 40 yaşındamı iyi olacaktı.

Tek bişey soracam. Rusya Ligine satıldı deil mi Meira. Yani GS yönetimi onu yaka paça oraya kovmadı. Kendisi gitmek istedi.

GALATASARAY da kalmak isteyen adam gider mi? Gitmez.

6 Ay önce gelmiştir ve Buraya alışamamış ve kendisi gitmek istemiştir.

SIRADAN BİR FUTBOLCU OLDUĞU İÇİNDE YÖNETİM EN MANTIKLI HAREKETİ YAPARAK SATMIŞTIR.

GALATASARAYIN karı : 2,000,000 € dur

Ya birak Allah askina Emir. O defansdan oyun kuran Meirayi nedense sadece sen ve bi kac kisinin haricinde gören yok. Isabetli pasi isabetsiz pasi kadar yoktur. Ileriye sisirp vurdugu toplarin bizim oyunculara ulastigi cok nadir.

Siz görürsünüz bundan sonra GS defansını... Hamburg maçı dahil hezimetlere hazır olun...

Bitti, herşey bitti...

Bence satilsin, 5 milyon a aldik 6 ya satiyoruz , simdi satmassak böyle teklif kolay kolay gelmez , Galatasaray icin en hayirlisi olsun ne diyelim ..

Siz görürsünüz bundan sonra GS defansını... Hamburg maçı dahil hezimetlere hazır olun...

Bitti, herşey bitti...

Tamam Emir görecez şundan eminim Hamburg maçında defansımız taş gibi olacak hiç kuşkum yok Meira anadoluda oynayan bir stoperden farksız oynadı bizde...

Emir görüşürüz maç sonu.

G'Saray Meira ile de defans sorunu yaşıyordu,Meira'sız da gitti diye üzülecek bir takım değiliz.Semih ondan daha iyi oynayacaktır.

Geri
Üst Alt