Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit'te

Emir harbi beni güldürdün allah da seni güldürsün :))

Song a kazma dedin ya ne diyim? o kazma adam Liverpool gib Top Class takımda oynamış bir oyuncu..

Meira ise en iyi oynadığı yer 2. hatta 3. sınıf bir takımdır Stutgarttır(yerli Sivas)

eğer song olmasa izlediğim 5 TS maçının da Ts un 4-5 yemesi ile bitmesi gerekirdi.

Tek başına defans adam. inan her izlediğimde yönetime bu konuda kızıyorum.

Keşke song u geri alsak sezon sonu bizde 3-4 yıl daha oynar

ESKORT Meira gitmiştir.

Ben memnun oldum....

Emir görüşürüz maç sonu.

G'Saray Meira ile de defans sorunu yaşıyordu,Meira'sız da gitti diye üzülecek bir takım değiliz.Semih ondan daha iyi oynayacaktır.

şu lafa ölüyorum :2aloh1: Semih hayatında maçmı oynadı ?.... komedi ya...

Sanki defans Meira varken cok iyiydi:)

Rüyamda Emre Güngörü gördüm tas gibiydi iyilesmis oynuyordu valla. Bide Servet iyilesse su adam satildigi icin zil takip oynarim ya iste defansda eksik var.

GALATASARAY Defansı bu sene zaten kötünün ötesiydi.

Meira gitti diye bundan daha kötüsü olacağını düşünmüyorum. Çünkü Meiranın pozitif yönde birşey kattığına inanmıyorum.

Benim gözümde Meira hep ESKORT DEFANSTI. Adamın yanında koşmaktan başka bişey yapmayan.

GALATASARAY Defansı bu sene zaten kötünün ötesiydi.

Meira gitti diye bundan daha kötüsü olacağını düşünmüyorum. Çünkü Meiranın pozitif yönde birşey kattığına inanmıyorum.

Benim gözümde Meira hep ESKORT DEFANSTI. Adamın yanında koşmaktan başka bişey yapmayan.

Aynen öyle mücadeleye girmeyen karşıdan adam geldiginde geri dogru gidiyordu bunun sıkıntısını çok çektik az gol yemedik bu yüzden...

Meira mükemmel bir yetenekti.. formsuz zamanları olabilir.. aksine son 3 maç harika oynamıştı... son maç takımdaki tek hatasız isimdi.. tam forma girdi sattılar... böyle bir rezalet yok....

şu lafa ölüyorum :2aloh1: Semih hayatında maçmı oynadı ?.... komedi ya...

Ulan ben senin her lafına ölüyorum,bitiyorum..

Neye güvenerek söylüyorsun.İyi oynamayacağını nerden biliyorsun.Aç gözünü dünyaya bak güldürüyorsun herkesi.

Meira gitti, ohh iyi de oldu.Defans kötüydü,birşey değişmeyecek.Bordo maçını unutmadık.

Bordo MAçında ilk dakikadaki Iskayı hanginiz unuttunuz???

KOcaeli maçındaki hatalarını hanginiz aklınızdan sildiniz.

Emir sen bu adamı sadece saçları ve havalı olduğu işin mi beğeniyorsun.:)

Bakın size bişi diyim mi??

gençler hatırlamaz belki..

Monaco ile ŞL de Çeyrek finale kalmıştık.. 15 mart 1989

maç öncesi defans da acayip sıkıntılarımız vardı.

Ve adamlarda o zamannın TEK ve EN iyis forveti George WEAH vardı efsabe Weah Milan lı oldu o sene sonunda.. sayısız golleri vardır.

hocamız Mustafa Denizli maç öncesi herkes sordu ne yapıcaksınız Weah ı durdurmak imkansız fln o da görürsünüz maçta demişti?

Maçın yıldızı Prekazi ydi çünkü golü atmıştı.!!

ama asıl yıldız bence 17 yaşını yeni doldurmuş daha doğru dürüst GS mizde banko olmayan Büyük Kaptan Bülent KORKMAZ dı!!

emin ol bu maçta da SemiH KAYA doğacaktır buna inanıyorum.

Sevgili EMİR kardeşim bu tarihi anektotu okur ve O küçümsediği Semih in de Meira kadar oynayabileceğini anlar umarım.

Ne Luganosu ya? O iyi bi stoper ama cok haysiyetsiz cirkef bir adam, kesinlikle istemem.

Daha önce Sarı kırmızılı ekibe bonservis bedeli olarak 7 milyon euro öneren Rus ekibinin bu transferi hemen bitirmek için fiyatı yükseltmesi bekleniyor.

İyi kazıklayacağız.

Ben SONG un gitmemiş olmasını diliyorum sezon başından beri.

Ulan ben senin her lafına ölüyorum,bitiyorum..

Neye güvenerek söylüyorsun.İyi oynamayacağını nerden biliyorsun.Aç gözünü dünyaya bak güldürüyorsun herkesi.

Meira gitti, ohh iyi de oldu.Defans kötüydü,birşey değişmeyecek.Bordo maçını unutmadık.

Liverpool taraftarı ve GS taraftarı arasındaki fark bu işte.. siz profesyonel futbolu, halı saha maçıyla karıştırıyorsunuz.. görücam sizin Semih'inizi...

siz gülün koçum.. gülün... gülün bakalım... gözleri kapalı olan birinin bana aç gözünü diye hitap etmesi hilaryus zaten.. hadi bakalım...

Liverpool taraftarı ve GS taraftarı arasındaki fark bu işte.. siz profesyonel futbolu, halı saha maçıyla karıştırıyorsunuz.. görücam sizin Semih'inizi...

siz gülün koçum.. gülün... gülün bakalım... gözleri kapalı olan birinin bana aç gözünü diye hitap etmesi hilaryus zaten.. hadi bakalım...

Emiricim.

Sanırım BU adamı tek seven GALATASARAY Taraftarı sensin:)

Herkes Meiranın hatalarını görüp buraya sıralıyor. Sen ise sanki John Terry i satmışız muamelesi yapıyorsun.

Uyan artık. Meirada GALATASATAY da malesef sıradan bir topçuydu. Bizdeki performansıyla sınıfta kalmıştır.

Zamanlamanın köt olduğunu kabul ediyoruz.

2 gün sonra maçımız varken bu hader tabiki futbolcu psikolojisi açısından iyi olmadı.

Ama madem ki sattık o zaman HAMBURG maçında sahada olmamalı diye düşünüyorum.

Kendisi maça konsantre olmayacak

Geri
Üst Alt