Fernando Muslera, Estudiantes'le 1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Kral Bali hakkında çok olumlu şeyler duydum ayrıca epey ucuz
Kuzen şuan orda ama balayına gitti :d
Arjantin — the best gidenlere göre
Öyle diyorlar üstat. Bir arkadaş var eşiyle birlikte Brezilya'da yaşıyorlar geçen misafir oldu. Bekarken ne yap ne et rioya git diyor o da. Fenaymis ortam

Ben bu işlere ciddi şekilde daldım artık. Tr ortamı delirtti beni son 4 senedir

Fernando Muslera'nın menajeri Rodrigo Lubetkin, Estudiantes'e transferi açıkladı.

"Masada Peñarol ile Estudiantes kaldı, tercih Estudiantes’ten yana oldu. Peñarol ile görüşmeler uzarken Estudiantes kararlı davrandı, bu da Nando için çok değerliydi.

Brezilya, Meksika, Suudi Arabistan ve hatta Türkiye’de bir yıl daha kalma gibi seçenekleri kabul etmedik.

Galatasaray’daki 14 yıllık kariyerini büyük bir şekilde sonlandırmaya aylar öncesinden karar vermişti; orada yıldız oldu, rekorlar kırdı ve şampiyonluk yaşadı. Evinin yakınına dönmek istiyordu." (ESPN)

Farklı bir forma ile Muslera'yı görmeye alışkın değiliz. Acı verici olacak.

birseyi anlamiyorum bizi biraktin hadi kabul neden uruguayi tercih etmemis, o halde bizde oynasaydi minimum yine alirdi 2,5-3m. enteresan?

birseyi anlamiyorum bizi biraktin hadi kabul neden uruguayi tercih etmemis, o halde bizde oynasaydi minimum yine alirdi 2,5-3m. enteresan?
Bazen oylesine yaziyorsunuz ha.

1750322860518.webp

haritada yakinligini biliyorum, yinede arjantin farkli uruguay farkli, ailesi uruguayda degilmi? 1 sene cl oynar giderdi.
illa Uruguay'a donmesi gerekmiyor ya, oradan oraya 1 saat falan. Surekli gidip gorebilir her hafta mesela, ailesine yakin olmak istediginden yapti sonucta annesine verdigi bir soz var. Istanbul'dan Uruguay'a ucmakla ayni degil.

Sen ayrica Muslera'nin aciklamalarini izledin mi? Neden simdi gittigini gayet guzel acikladi cunku.

Fernando Muslera: "Çok mutluyum. Zengin bir tarihe sahip Estudiantes takımına katılmayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. 14 yıl sonra yeni bir kulüpteyim ve çok heyecanlıyım."

1000069443.webp

Buenos Aires - Montevideo uçakla yarım saat olmalı

Güney Amerika takımına gittiği için başarılar. Antrenman siviti yakışmamış.

Kaptanı başka takımda görünce garipsiyorum yaw

Adamı bir artık rahat bırakın. Adam oynamayı seviyor. Hem ailevi nedenler hem de yaşı artık burada devrini tamamlamıştı. Bir de yok hoca kesemiyor muhabbetleri.

Bırakın da ülkesinde kariyerini sonlandırsın.

Yorumlarda hep maaş ödenmeyeceği için tüyer denmiş kulübün sıkıntısı var sanırım alacağımız kaleci tutmazsa kaptanla bir last dance imiz var deriz.

Büyük iş başarmış kaptan. Yolu bizimle keşisene kadar tek kupasi yoktu simdi düzinelerce var

Geri
Üst Alt