- 18 Temmuz 2009
- 82.018
- 239.579
- 5.263
Arjantin — the best gidenlere göreTrde date kovalamaktan bıktım bu gidişle psikiyatri yüksek lisans yapicaz. Bende biraz çevreyi değiştireyim dedim üstat. Güzel lokasyonlar değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arjantin — the best gidenlere göreTrde date kovalamaktan bıktım bu gidişle psikiyatri yüksek lisans yapicaz. Bende biraz çevreyi değiştireyim dedim üstat. Güzel lokasyonlar değil mi
Kuzen şuan orda ama balayına gitti :dKral Bali hakkında çok olumlu şeyler duydum ayrıca epey ucuz
Öyle diyorlar üstat. Bir arkadaş var eşiyle birlikte Brezilya'da yaşıyorlar geçen misafir oldu. Bekarken ne yap ne et rioya git diyor o da. Fenaymis ortamArjantin — the best gidenlere göre
Bazen oylesine yaziyorsunuz ha.birseyi anlamiyorum bizi biraktin hadi kabul neden uruguayi tercih etmemis, o halde bizde oynasaydi minimum yine alirdi 2,5-3m. enteresan?
haritada yakinligini biliyorum, yinede arjantin farkli uruguay farkli, ailesi uruguayda degilmi? 1 sene cl oynar giderdi.
illa Uruguay'a donmesi gerekmiyor ya, oradan oraya 1 saat falan. Surekli gidip gorebilir her hafta mesela, ailesine yakin olmak istediginden yapti sonucta annesine verdigi bir soz var. Istanbul'dan Uruguay'a ucmakla ayni degil.haritada yakinligini biliyorum, yinede arjantin farkli uruguay farkli, ailesi uruguayda degilmi? 1 sene cl oynar giderdi.
Dübelleme ile alakalı değil yani?Hayir tarih sanat kültür