İlhan Kara
Kırmızı Üye
- 11 Aralık 2008
- 1.320
- 414
- 1.823
Eleştiriye de gelemiyor artık siz arma temsil ediyorsunuz o kadarsınız bu kadar atarlı giderli olmayın ezildiniz efendi gibi kabul edin her şeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunla seneye sözleşme uzatilirsa sasirmamBu herif oynarsa derbiyi verecek. 1 şekilde kesmeli okan
hazır olda bekliyorBu herif oynarsa derbiyi verecek. 1 şekilde kesmeli okan
Uzatılmaz bu kadar tepkiden sonra. Darılmasın diye oyalıyorlar bunuBunla seneye sözleşme uzatilirsa sasirmam
Yalnız tekrar izledim şu an resmen soruyu soran kaptanın kafasına sıkmış soruyu. Fener maçından önce tetikçi gibi soruya bak
Soruyu soran bizi kurtarmak icin sormuş büyük GSli biri olabilirSalak salak konuşmayın. Soru tamamen saçma sapan, tahrik amaçlı bir soru. Verdiği cevap da normal...
Sinirden akli melekelerinizi yitiriyorsunuz. Şu diyalogdan dolayı Muslera'ya sallayan beyinsizdir, Galatasaraylılığı da tartışılır...
Kendini bu duruma kendi düşürdü baba. Durman gereken yeri bilmen lazım. Hocam ben takıma zarar veriyorum biraz dinlenmek istiyorum diyebilirdi. Tabi bunu önceliği takım olan bir oyuncu yapabilir, gerçek bir kaptan yapabilir egosunu takımın önüne koyan biri asla yapamaz.Münasebetsiz bir soru olmuş sinirlenmesi doğal ama soruya cevabım EVET