GSC Haber Fernando Muslera: “Futbolu bırakmamı mı istiyorsunuz?”

Eleştiriye de gelemiyor artık siz arma temsil ediyorsunuz o kadarsınız bu kadar atarlı giderli olmayın ezildiniz efendi gibi kabul edin her şeyi

Bu sezon boyunca muslera bu maçı aldı dediğimiz bir maç yok hiç aklıma gelmiyor bu sezon övündüğümüz astık kestik dediğimiz tothenam maçında bile son dk gol yediriyordu bir kendine bak artık

Bi de kızıyo

Özür dileriz 500 tane hatalı gol yedirdiğimiz için

Allahım sabır ver yarabbi

Muslera yüzünden ilk 8 giremedik fakat bu gece birileri linç yiyecekse Muslera değil önce Okan Buruk hesap verecek sonra da Kaan Ayhan

Sezon başından beri Muslera'ya sallıyorum fakat bu soruyu soran da adilik peşindedir

1m versek sene sonunda uzatır mı ? Uzatmaz. Zaten 1m bile vermemeliyiz. Vefa diyoruz ama bu vefa bizi tüketen şey de oluyor. Bak Avrupa takımlarına misyonunu tamamlayan adamları elden çıkartıyorlar ne güzel keşke örnek alsak.

Aynen Musti. Futboldan soguyup futbolu birakmami mi istiyorsunuz?

Münasebetsiz bir soru olmuş sinirlenmesi doğal ama soruya cevabım EVET

Yalnız tekrar izledim şu an resmen soruyu soran kaptanın kafasına sıkmış soruyu. Fener maçından önce tetikçi gibi soruya bak

Soruyu soran muhabir her türlü GS organizasyonundan men edilmeli... Hakkında küfür gibi bir açıklama yapılmalı hatta yarın falan...

okan hocaya sorulamayan soruların topçulara yönlendirilmesi tamamen kötü niyet. her futbolcu oynamak ister, günay'ın ayaklar benden iyi ben bugün yedek oturayım diyecek hali yok herifin. kesemeyen hocaya, hocanın elini bağlayan yönetime sorulsun bu sorular, bi gün çıkıp birine ağız burun dalacak herif o olacak sonunda.

Salak salak konuşmayın. Soru tamamen saçma sapan, tahrik amaçlı bir soru. Verdiği cevap da normal...

Sinirden akli melekelerinizi yitiriyorsunuz. Şu diyalogdan dolayı Muslera'ya sallayan beyinsizdir, Galatasaraylılığı da tartışılır...
Soruyu soran bizi kurtarmak icin sormuş büyük GSli biri olabilir

Münasebetsiz bir soru olmuş sinirlenmesi doğal ama soruya cevabım EVET
Kendini bu duruma kendi düşürdü baba. Durman gereken yeri bilmen lazım. Hocam ben takıma zarar veriyorum biraz dinlenmek istiyorum diyebilirdi. Tabi bunu önceliği takım olan bir oyuncu yapabilir, gerçek bir kaptan yapabilir egosunu takımın önüne koyan biri asla yapamaz.

Geri
Üst Alt