GSC Haber Fernando Muslera: "Futbolu bıraktığımda hiç şüphesiz, Türkiye'ye geri döneceğim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fernando Muslera: "Türkiye ve Galatasaray benim ikinci evim. Orada 14 yıl geçirdim. İki çocuğum da orada doğdu. Galatasaray'a çok şey borçluyum. Sadece Galatasaray'a da değil, ülkeye de. Futbolu bıraktığımda hiç şüphesiz, Türkiye'ye geri döneceğim." (AUF TV)

Fernando Muslera: "Galatasaray ve Türkiye benim ikinci evim. Türkiye gerçekten harika bir ülke, futbolun çok sevildiği bir ülke. Futbolun dışında da aynı taraftarlar basketbola, kadın voleyboluna, erkek voleyboluna gidiyor. Türk futbolunu yaşamak, görmek gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Bugün bu benim için bir gurur ve mutluluk; çocuklarımın da bunu hatırlaması… Babalarının nerelerde oynadığını hatırlamaları... Kısacası, o muhteşem deneyimleri yaşamış olmaları."

(AUF TV)

Kaleci antrenörü ya da transfer kanadında olabilir
Selam Alpay renktaş,

Fadıl hoca Avrupa'nın elit seviye kaleci antrenörlerinden birisiymiş, kendisi hakkında yazılanları ve söylenenleri okudum, dinledim.

Uğurcan'ın net şekilde yükselen performansı (son 2-3 senedir bu düzeyde değildi) ve Muslera'nın son senesi hariç şu yaşına kadar belli bir düzeyde oynaması da bence bunun bir göstergesi.

Fadıl hocadan sonra Muslera da belki kaleci antrenörümüz olur.

Selam Alpay renktaş,

Fadıl hoca Avrupa'nın elit seviye kaleci antrenörlerinden birisiymiş, kendisi hakkında yazılanları ve söylenenleri okudum, dinledim.

Uğurcan'ın net şekilde yükselen performansı (son 2-3 senedir bu düzeyde değildi) ve Muslera'nın son senesi hariç şu yaşına kadar belli bir düzeyde oynaması da bence bunun bir göstergesi.

Bende aynı şeyi düşünüyorum Fadıl hoca çok başarılı.

Muslera bence daha farklı şeyler istiyor biraz daha saha dışı gibi. Anlaşma vs de yapmıştık giderken.

Ergenler bilmez zamanında @Rıfkı Karakülah isimli değerli bir ahbabımız vardı.

1-2 yılda bir like alıyor diye Muslera’nın ilk yabancı GS başkanı olması gerektiğini yazardı.

Kendisini de anmış olalım şu an Hollanda’da iki erkekle evli durumda hayatına devam ediyor.

1-2 yılda bir like alıyor diye Muslera’nın ilk yabancı GS başkanı olması gerektiğini yazardı.

Kendisini de anmış olalım şu an Hollanda’da iki erkekle evli durumda hayatına devam ediyor.
yani önümüzdeki 4 yılda toplam 8.5 milyon maaş alacak

fena değil

oradan antrenör, daha sonra teknik direktör, sportif direktör ve tarihimizdeki ilk yabancı kulüp başkanı olması için gereken adımlar derhal atılsın

:asd:

Erkeklerden biri Feramuz mu ne Konya'da ne de burada yok.

Selam Alpay renktaş,

Fadıl hocayı geliştiren sanırım Taffarel'di. Muslera'da Fadıl hocanın yardımcısı olur ondan sonra o devam eder gibi olsa güzel bir hikaye olurdu.

Abi bize valverde gibi topcular bulur musun

Abi bize valverde gibi topcular bulur musun
Melih Akan

Sadece kaleci antrenoru felan dusunmemek lazim Sportif direktor ya da altyapi gorevine felanda getirilebilir.

futbolu bizde birakmasi gerekirdi ne isi var hap ismi gibi olan takimda yav

Geri
Üst Alt