- 12 Temmuz 2009
- 60.774
- 24.135
- 2.968
Aklina koyim seninCevap: Muslera: "Galatasaray’ı seçtim çünkü.."
Bencede. Ama 3 verdik diyorlar... parasiz takas olsaydi daha güzel olurdu. 3 milyon bana yinede cok geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklina koyim seninCevap: Muslera: "Galatasaray’ı seçtim çünkü.."
Bencede. Ama 3 verdik diyorlar... parasiz takas olsaydi daha güzel olurdu. 3 milyon bana yinede cok geliyor
Herkes hata yapar Rahmi abi,nereden bileceksin 14 yıl oynayacağını GS'deAklina koyim senin
Yaa tamam haydi ilk mesaja bir şey demeyelim deCevap: # Fernando Muslera
Ali El Habsi'yi tercih ederim
14 yıl korudu 18'lik KemalCevap: FIFA'dan Muslera'ya övgü
çok uzun yıllar kalemizi koruyacak Muslera![]()
Lan sen o zaman türkçe konuşamıyordun; nasıl yazdın o mesajıAklina koyim senin
ismi görünce gsc nostalji yoğunluğu yaşadımHakan Delikanlı ne yorum yapmıştı acaba-
Cat pat vardi yine de agaLan sen o zaman türkçe konuşamıyordun; nasıl yazdın o mesajı
Dogru lan oyle biri vardi demi ahahhaHakan Delikanlı ne yorum yapmıştı acaba-
O zamanlar öyleydi yav. Çok hatalı goller yiyordu. Muslera profesyonel yaşadı ve gelişti. Taffarel etkisini de unutmamak lazım.Yaaaaa![]()
Cevap: # Fernando Muslera
biri dun video komustu bu arkadasin maceralarini anlatan, bir macta 5 gol yemis ki 4'u allahlik dedim bu ne LESH kaleci
Ahbabımın çok nadirdir tutmayan açıklamaları. 14 yıl evvel bir talihsizlik yaşanmış.Cevap: # Fernando Muslera
No
Bu tarz mevzularda politik davranmam sayesinde 14 sene sonra rahatça konulara giriş yapabiliyorumCevap: # Fernando Muslera
Muslera ama o şuta tüm dünyadaki şımaykıllar gelse çıkaramazdı sanırım. Güzel çakmış Vucinic reis.