Fernando Muslera, Sezon Sonu Futbolu Bırakıyor İddiası

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
2011’de Lazio’dan transfer edilen Fernando Muslera’nın bu sezon sonunda kariyerini sonlandırma kararı aldığı belirtildi. 13 yıldır Galatasaray’ın kalesini koruyan ve bir efsane haline gelen tecrübeli kalecinin, sezon sonunda nasıl bir adım atacağı merak ediliyordu.

AİLESİNİ URUGUAY'A GÖNDERDİ​

Bir senelik kontrat yapılmasına rağmen 38 yaşındaki eldivenin devam edebileceği tahmin ediliyordu. Ailesini ülkesine gönderen Uruguaylı file bekçisi, bunu sarı-kırmızılılara iletti.

MUSLERA GELECEK SEZON YOK​

Muslera’nın kararına saygı duyan Teknik Direktör Okan Buruk ve yönetim, yine de az da olsa devam etmesini bekliyordu. Tecrübeli kalecinin, kendisine yönelik pozitif yaklaşıma karşın kariyerini Galatasaray formasıyla sonlandırma kararı aldığı ve önümüzdeki sezon oynamayı düşünmediği belirtildi.

Uruguay’da 3. lig ekiplerinden Sportivo Bella Italia’yı satın alan Fernando Muslera’nın burada yöneticiliğe adım atacağı vurgulandı.

BAZI SOHBETLERİN ÖZEL TUTULMASI GEREKİYOR​

Beşiktaş derbisinin ardından, kariyeriyle ilgili gelen sorulara kaçamak cevap veren Fernando Muslera, bu konuda kesin bir yanıt vermemişti.

Uruguaylı file bekçisi, “Şu an çok mutluyum. Her oynadığım maçta, bu formayı her giydiğimde çok mutlu oluyorum. Bazı sohbetlerin özel tutulması gerekiyor” demişti. Başarılı kalecinin, “özel sohbet” olarak söylediği konunun ne olduğu, değişik yorumlara yol açmıştı.

NİYETİ ÜLKESİNE DÖNMEK​

Bilindiği gibi Teknik Direktör Okan Buruk, “Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var” diye konuşmuştu. (Milliyet)

Emekli olacağına sevinenler yeni sezonda çok arayacaklar seni. Efsanelerimiz arasına giren oyuncu linçleme gelenekleri vol bilmem kaçsın sen

Bir devir kapanıyor demek ki. Hey be daha dün gibi aklımızda geldiği gün. Elleri küçük mü demediler. Top sektiriyor mu demediler. Ee hikayenin sonunda ise Muslera'nın geldiği yer belli. Hayırlı olsun. Umarım ona yaklaşabilecek birini buluruz.

Eğer adamsanız bu sezon musleraya uefa yi ve super kupayı aldırıp jubilesini yaptirirsiniz. Gs ve muslera böyle bitirmelidir..

Nandooooooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera bu sezon sonu artık bırakmalı. Bırakmıyorsa bile gelecek sezon başka bir 1. kaleci bulunmalı. Düşüş trendine bakılırsa gelecek sezon küfür yer.

Bıraktığı gün çok net ağlarım ben de.

Kusura bakma kaptan ama isabet olur artık.

Vay arkadaş, Muslera deyince herkesin aklına bir sürü şey geliyordur ne bileyim benim Mersin İdman Yurdu maçı geliyor hep heralde ölene kadar da öyle hatırlayacağım aslında bir çeşit vizyonsuzluk görülebilir o kadar maça çıktık ne bileyim Juve eledik, Real yendik şu bu da ne bileyim o maçın havası ve Muslera etkisi başkaydı. Yıllarca kalede kafamız rahat maç izledik bu bir nimet çok yakında acı şekilde tecrübe ederek anmayız umarım o günleri, bayrağı alan daha ileri taşıyabilir.

Özellikle şikecilere karşı oynayan kalecileri gördükten sonra en az 2 sezon daha bir takımda oynayabilir diye düşünüyorum.
Ülkesinde devam edebilir bence. Ailesine yakın olur.
Bize ama artık yeni bir Muslera gerekiyor.

forumun en azılı muslera destekçisi olarak bunu destekliyorum

muslera için daha gerilemeden bırakmak çok iyi olur

efsaneler güzel hatırlanmalı
Kimse benden daha azılı Muslera destekçisi olamaz. Muslera bile.

Mutlaka 1 yıl daha sözleşme uzatılmalı. Yedekte otursa bile mutlaka kadroda olmalı.

5. yıldızla vedalaşmak, kaptana da çok yakışır.

Muric'imi alayım hemen.

Bir zahmet artık onun yaşında olup da değil aldığı kadar aldığının yarısı kadar maaş alan bir başka kaleci yok. Yolları ayırmamız gerektiğine inanıyorum.

Sıkıntı şu ki bu yönetim Muslera’nın yerini nasıl dolduracak?

Yerini doldurmak acaip zor is her gelen kaleci muslera ile kiyaslanacak okadar cok sey verdiki bu klube aldigi her kurus helali hos olsun

Muazzam bir kaleci muazzam bir kisilik
Lider oyuncu hirsi hic bitmedi

Uzuluyorum cidden yeri zor dolacak
Ozellikle okan burugun bu onde oyununda arkada her topu libero gibi topluyordu
Boyle kaleci zor gelir

Geri
Üst Alt