Fernando Muslera ve Burak Yılmaz

Biz bunu Burak Yılmaz'ın yardırdığı ilk sezondan beri söylüyoruz. Hatta Trabzonspor senesinde bile söylemiştik, dilimizde tüy bitti. Futboldan soğuma sebebimsin, nefretimsin Burak Yılmaz.

Müthiş çalışma, Burak'ın hücum organizasyonlarını nasıl olumsuz etkilediğini çok güzel anlatmış.

Hakikaten ya,sırf 1 maçtan bunlar çıkıyor...

Biz bu adama 5 yıl kontrat verdik bir de , ne yapacağız şimdi ?

Bu 5 yilda kim bilir sinirden ve öfkeden kac taraftarimizin hayatindan kac yili gidecek:sad007:

Aaaah ama pardon gol atiyor ve en iyi yerli forvet o.

Bunu görmesi ve okumasi gereken sahis aslinda Burak Yilmaz. Bu pozisyonlarin cogu sadece basit oynamayi ve kafayi kaldirmak gerektiriyor. Top ayaginda ve sirti dönük faydali olmayi ne yazikki ögrenemedi. Bunu yapmak icin illaki usta bir teknige sahibi bir oyuncu olmana gerek yok, bir Ümit Karan bile bunlari iyi yapabiliyordu. Sadece bu basit isleri yapabilse, nekadar degerli bir oyuncu olur farkinda mi aceba. Bu sekilde hem kendisine, hemde takima zarar veriyor.

Müthiş çalışma, Burak'ın hücum organizasyonlarını nasıl olumsuz etkilediğini çok güzel anlatmış.

Ya hiç gol atmasa bile en az 4-5 tane çok ciddi pozisyonu heba etti maçtı,onların 3 tanesi rahat gol olurdu...

Hele hele 1.dakikada Telles'e atmadığı ile 54.dakikada Olcan'a atmadığı pas skandal...

Bu adamın tek derdi gol atmak, o yüzden orta sahada böyle gol atamayacağı durumlar olduğunda pozisyonu hiçbir şekilde umursamıyor,çünkü o anda gol atamaz.

Ben buna "Kara delik" diyordum,adam gerçekten öyle.Ya daha top kontrol edemiyor,biz ne yapacağız bu adamla 5 yıl ?

Çok güzel analiz olmuş, Burakın ipliğini pazara koymuşsun resmen.

Yanlız birşeye dikkat ettim, burak yine geçen sene oynayamadığı KANATLARDA oynamaya çalışıyor.

Sabit defansın arkasına sızan, kafa topu indiren forvet olması gerekirken en çok yapamadığı şeyi kanatlardan TOP SÜRMEYİ, ÇALIM atmayı deniyor ama BECEREMİYOR.

PANİK YOK!!! sabredin az kaldı inş. gelecek yabancı santrafor. tellesin yerine de tarık gelirse rahatız.

Forvet + Orta Saha

Bu ikisine takviye yapılmazsa biteriz hepimize geçmiş olsun derim o zaman...

Selçuk+Burak ikilisi derhal yedeğe çekilmeli , ben anlamam kaç para verilirse verilsin...

Bu adam 34üne kadar bizde ve maasi giderek artiyor. Gecmis olsun

Bana Fenerbahçe'nin Guiza ısrarındaki gibi büyük bir hata yapacağız gibi geliyor...

O kadar para verdik oynasın bari denerek.Maalesef Başkan bunu diyebilecek bir durumda,kendisine olan güvenimi kaybettim.

Keşke Berk İsmail oynayabilse,olmadı 4-6-0 oynayalım Burak oynamasın...

Azizin paralı adamı olsa bu kadar yapamaz.

:))))) anlatmak istediğimi sonunda biri resimlerle göstermiş helal olsun anlasam ben yapacaktım böyle birşeyde anlamıyorum işte yabancı sınırı var istatistik olarak en iyi forvet kim ne derse desinciler hele bi gelsin bakalım

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HydXqAp9Pe0[/media]

konuyu Ekşi'den buraya taşımak için foruma girdim ki açılmış zaten..

hazırlayan iyi emek vermiş. bütün Galatasaray taraftarları okumalı ve QRALLL hakkında bilgilenmeli.

futboldan anladığını iddia eden Burak'ı beğenemez..

Ya hiç gol atmasa bile en az 4-5 tane çok ciddi pozisyonu heba etti maçtı,onların 3 tanesi rahat gol olurdu...

Hele hele 1.dakikada Telles'e atmadığı ile 54.dakikada Olcan'a atmadığı pas skandal...

Bu adamın tek derdi gol atmak, o yüzden orta sahada böyle gol atamayacağı durumlar olduğunda pozisyonu hiçbir şekilde umursamıyor,çünkü o anda gol atamaz.

Ben buna "Kara delik" diyordum,adam gerçekten öyle.Ya daha top kontrol edemiyor,biz ne yapacağız bu adamla 5 yıl ?

Burak her maç böyle, atılan her top adeta kayboluyor.Daha yanındakine pas atamayan futbolcu en iyi yerli forvet ilan edildi.Sözleşmeyi uzatanlar düşünsün ne yapacaklarını.Umarım Prandelli de cesur davranır ve oynatmaz.

Maalesef okudum yarısını,30dakika önce başka bi renkdaş atmıştı okumam için.

Arkadaşlar PEŞİN PEŞİN SÖYLÜYORUM,Okumaya Başlamadıysanız Sakın Ha Başlamayın,Ciddi Ciddi Çıldırma Garantili.

niye çıldırayım renktaş ? :D bildiğimiz şeyler ben bu olayı yazıp durdum koskoca yaz boyunca arkadaş resimlerle desteklemiş hepsi o kadar bana sallayanları bekliyorum konuya

heryere duyurmak lazim bu analizi. herkesin bildigi seyler ama boyle gozler onunde kanitlarla olunca daha etkili olur.

Burak her maç böyle, atılan her top adeta kayboluyor.Daha yanındakine pas atamayan futbolcu en iyi yerli forvet ilan edildi.Sözleşmeyi uzatanlar düşünsün ne yapacaklarını.Umarım Prandelli de cesur davranır ve oynatmaz.

yanindakine pas atamadigi dogru ama en iyi yerli forvet oldugu da dogru malesef :) ulkeyi siz dusunun

konuyu açan renktaş bu videoyuda ekle QRALCILARI yoruma davet et

Geri
Üst Alt