Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.507
- 55.744
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 e 1 Emre gibiRöntgen görüntüleri hoş değil
Emre'yi de sezonun sonlarına doğru kaybetmiş yeni sezonda kaydetmemiştik. Adamın kendini bulması neredeyse 1 yıl sürdü. Aynı Muslere'da yaşarsak (bi de kaleci bu) transfer politikası baştan yazılır.1 e 1 Emre gibi
6 ay olmasa bile yabanci almak sacma olur. Nando iyi dönecek hic süphem yok!Emre'yi de sezonun sonlarına doğru kaybetmiş yeni sezonda kaydetmemiştik. Adamın kendini bulması neredeyse 1 yıl sürdü. Aynı Muslere'da yaşarsak (bi de kaleci bu) transfer politikası baştan yazılır.
6 ay olmasa bile yabanci almak sacma olur. Nando iyi dönecek hic süphem yok!
Nando döndügünde 2 yabanci gk ile mi girecegizkiralık denenebilir belki
cl'ye katılamayacağız büyük ihtimalle. avrupa ligi'ne katılırsak gruptan çıkıp şubatı görme şansımız var. tecrübesiz ve sınırlı bir kaleci ile avrupa'yı çöpe atabiliriz.
Nando döndügünde 2 yabanci gk ile mi girecegiz
öyle bi gk mi buluruz yaw .d 6 aylik kontrat nedirdevrede yolcu ederiz diğerini![]()
öyle bi gk mi buluruz yaw .d 6 aylik kontrat nedir![]()
Okana bakalimi su 6 macta bi. O na göre karar verilirzamanında almaguer'i 3 ay gibi bir süre için kiralamıştık. böyle gubidik kontratlar yapılabiliyor futbolda
Okana bakalimi su 6 macta bi. O na göre karar verilir
hocam nasılsın ya muşta hissedilmişMuslera canımız ciğerimiz tabii ama Andone'ye de baya üzüldüm. Herif bize gelmeden önce doğru düzgün sakatlık yaşamamıştı.
![]()
Florin Andone - Sakatlık geçmişi
Das ist die Verletzungs Hitorie von Florin Andone vom Verein Atlético Baleares. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.www.transfermarkt.com.tr
Allah razı olsun renktaş. Bizim bina 2 katlı olduğu için bizim evde pek hissedilmedi. Ben de PC başında oturduğum için hissettim. Masa çok hafif gidip geldi. Lakin apartmandakiler fena sallanmışlar.hocam nasılsın ya muşta hissedilmiş
Allah yardımcınız olsun 57 artçı falan olmuşAllah razı olsun renktaş. Bizim bina 2 katlı olduğu için bizim evde pek hissedilmedi. Ben de PC başında oturduğum için hissettim. Masa çok hafif gidip geldi. Lakin apartmandakiler fena sallanmışlar.
Amin, cümlemizin inşallah.Allah yardımcınız olsun 57 artçı falan olmuş