GSC Haber Fernando Muslera: "Yarın son maçıma çıkacağım..."

Memleketine yakın bir yerde oynamaya devam edecekmiş. Brezilya mı yoksa Arjantin mi?

Aldigi kupalarla stadda bi foto cakamadiniz mi ya

Fernando Muslera: "Sakatlandığım bir dönemde eşim bana dört parmaklı eldiven dikti, sonra giyim markamız da bu eldiveni üretti. Eşime de teşekkür ederim."

Yahu bu tercuman nedir? Herif googledan cevirip okuyor. Bir tane simultane tercume yapacak birini koyamadiniz mi? Musleranin anlattikoarinin duygusunun binde birini aktaramiyorsunuz bu sekilde. Kurumsal Galatasaray gene lafta kaliyor. Her organizasyon rezil. 14 senelik cinar gidiyor tercumeye bak!

Muslera: "Çok müteşekkirim... Daniel Fonseca'ya, Fatih Terim'e, Claudio Taffarel'e... Hayatımın en doğru kararıydı... 14 sene önce buraya tek geldim ama şimdi ailemle birlikte dönüyorum."

Şampiyonluk kadar Muslerayı bu kadar güzel uğurlayabildiğimize seviniyorum. Kötü giden bir sezon sonrası ıslıkla protestoyla yollamak istemezdik reyisi. Yolu bahtı açık olsun

Kailash'ı yeni bir Muslera olarak gözlemliyor mu?

Fernando Muslera: "Bir baba olarak bizim taraftarımızın önünde bizim sahamızda oynadığını görsem çok gurur duyarım. Doğduğu anda aslında kontratı imzaladı. İsterse benden çok daha iyi yapacağına inanıyorum. Galatasaray tek seçimi olacaktır."

bir devir kapandı galatasaray adına. çok güzel şeyler yaşattı yolu açık olsun. çok örnek karakterdi muslera. bacağı alçılıyken antrenmana çıkan biriydi oturduğu yerden. hakkı ödenmez.

Fernando Muslera: Galatasaray kariyerime 25 numaralı forma ile başlayıp yıllar sonra 25. şampiyonluğu ve 5. yıldızı almak çok özel. Yeşil olan formayı tercih ederim ve bu takımın Sarı-Kırmızısını sonsuza kadar seveceğim.

Galatasaray’a yeni bir kaleci önerin var mı?

Fernando Muslera: "Galatasaray formasıyla o sahaya çıkıp bizim kalemizi koruyacak dünyanın en iyi kalecisi Günay Güvenç'tir. Başka biri değil."

Muslera'nın heykelini tesislere yaptırmayı düşünür müsünüz?

Fernando Muslera: "Başkanıma sordunuz ama heykel çok fazla olur. 2000 yılı takımının hak ettiği bir şey bu. Ben ne kadar başarılı olsam da onların çok altında kaldım."

Fernando Muslera: "Bir dönem bitiyor. Başakşehir ile başladı ve Başakşehir ile bitecek. Keşke yarınki maçta sırtımda 25 numaralı formayla çıkabilsem. Ama sanırım bu imkansız bir şey."

Geri
Üst Alt