GSC Haber Fernando Muslera: "Yarın son maçıma çıkacağım..."

Bu sene UEFA'yı alabilirdik keşke o sekilde veda etseydi bize.

Fernando Muslera: "Rakibimizin sahasında şampiyonluk kutladık, bunu unutamam. Bunu kimse unutamaz. Ayrıca bu son şampiyonluğu da unutamam."

Abi işte karakter başka bir şey. Saha içinde karakter, saha dışında karakter. Her zaman bulamıyorsun tabii ama alacaksan da böyle adamlar al.

Fenerbahçe'nin son 30 yılda kazandığından daha çok kupa kazanmıştır.

Fernando Muslera: "Henüz bir takımla anlaşmadım. Zaman var, sakin bir şekilde karar vereceğim."

O dönem en çok istediğim kaleciydi, alındığında çok mutlu olmuştum. Galatasaray formasının hakkını her zaman verdi. Çok teşekkürler bize yaşattıkların için.

Abi işte karakter başka bir şey. Saha içinde karakter, saha dışında karakter. Her zaman bulamıyorsun tabii ama alacaksan da böyle adamlar al.
Gs'nin topçu araması gereken yer güney amerikalılar olmalıdır her daim. Kültür, kimya, refah seviyesi, fanatiklik, hırs, aidiyet herşeyleri bize uygun

Ulan adam bile heykele gerek yok diyor ama bizde ki heykelci kafalar anlamiyor bir turlu

Muslera heykel konusunu sadece 2000 kadrosunun hakettigini durustce soyleyerek ergenlerin yuzune tokat gibi carpmis o yuzden takdir ediyorum.

Halep 82 sam 83 uruguay 84 bu saatten sonra

Geri
Üst Alt