Fernando Muslera'nın Sözleşmesi Uzatıldı

Yoo olmasi gereken muslera ile sozlesme uzatmakti. musleranin gitmesi yikim olurdu. Dursun bi isi duzgun yapmadi . ilk defa olmasi gereken seyi yapti diye hemen atlamissin kapak olsun diye.
Yav sneijder gittikten sonra muslerada gıdecek dıye goy goy yapanlara dıyorum ben dursuna ne demısım

ben eleştiriyorum, az vermişler.
Cümlemde ki Detay eksikliğini hunharca ve zekice yüzüme vuran renktaşımızı tebrik ederim.
6f5d30e974439c9c08cecfe81b0ba97c.gif

Muslera demek Galatasaray demek. Başkanlığa kadar yolu var.

Yav sneijder gittikten sonra muslerada gıdecek dıye goy goy yapanlara dıyorum ben dursuna ne demısım

Kim goy goy yapti bilmiyorum. Musleranin sozlesmesi uzatmasinin ardindan buda kapak olsun flan dersen yanlis anlasilirsin. Herkes sinirli zaten sen bu kelimeleri soyleyince ister istemez olaylar baska yere gidiyo.

Takımda parasını sonuna kadar hak eden tek oyuncu. Daha nice kupalar kaldırır umarım.

yıllık maaş fazla verilmiş ama muslera için değer.

Vallaha nasil olmusda boyle bir sozlesme yapmislar.
Hayirli olsun

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Sevindirici bir haber. Yalnız polemik yaratmak gibi olmasın, yaptığım yanlış teşhis te olabilir belki, kendisi zaten iyi oynuyo ama Taffarel varken çok daha iyiydi sanki. Dolayısıyla İyi bi kaleci antrenörümüz de olsa fena olmaz.

Forumda iki şeyi hiç unutmam. 1. Elmander gitsin Burak gelsin olayını, 2. Yabancı hakkını Muslera ile kalede kullanmayalım.

İlk günden bu yana en iyilerine layıksın Muslera! MSK olarak arkandayız.

Geri
Üst Alt