Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Şu son yapılan sözleşmeler rezalettir. Muslera'yı da dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri diyen yada 25 milyona satarız diyen futboldan anlamıyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda bu paralar verilecekse bunu hak eden 1 numaralı adam.
Yalnız nasılsa seneye satarız şeklinde bir artış olmuş,yani rakamları görünce öyle hissettim.
İşte bu iyi haber
1-courtois
2-neuer
3-casillas
4-muslera benim gözümde...
antudaki gerzekler de ciddi ciddi seviniyor.ulan adam dünyanın en iyi ilk 10 kalecisinden biri.tabi böyle ücretler verilecek.bir de her sene G.saray batı batacak hayaliyle yaşıyorlar,çılgınlar bunlar gerçekten![]()
musleranın aldığı paraya bişey diyemem ama. yaptığımız sözleşmeler baştan aşağı saçmalık. bukadar bol keseden atılmaz biz real madrid değiliz gelirimiz belli. hiç kimse bu paraları vermez selçuğa buraka. bi de ayrıca olayın saçmalığı futbolcular yaşlandıkça ücretlerin artması. ilk kez gördüm böyle saçma bi durumu.bu işlerle uğraşan kimse euronun değerinden futbol piyasasından haberi yok herhalde belediye malı gibi dağıtıyor paraları.
Takımda bu paralar verilecekse bunu hak eden 1 numaralı adam.
Yalnız nasılsa seneye satarız şeklinde bir artış olmuş,yani rakamları görünce öyle hissettim.
Bende de aynı algı oluştu. Yabancı statüsü değişmediği sürece Muslera'nın satışı ve Onur'un transferi her zaman gündemimizde olacaktır. Dünya kupasında başarılı olursa ve 15 civarı bir teklifte hemen satarlar. Masada ellerini güçlendirmek için yapılmış bir sözleşme gibi duruyor.
Merak ettim yanlış anlama Avrupa' daki yıldızların sözleşmeleri de artıyor mu böyle yıl geçtikçe, düşüyor mu yoksa sabit mı kalıyor, tekrar söyleyeyim bildiğini düşündüğüm için sordum, benimde aklıma takılıyor çünkü.