Fernando Reges, Sevilla'yla Anlaştı İddiası

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Orta sahaya tecrübeli bir isim arayan Sevilla, 7 sene Man City ve 4 sene Porto orta sahasında kaptanlık yapan sonra Galatasaray ile 2 sezonda şampiyonluk yaşayan Fernando Reges ile anlaşmaya vardı.

Afbeeldingsresultaat voor fernando galatasaray

Fernando Reges'in Sevilla ile anlaşmaya varması üzerine, sarı-kırmızılı yönetimin Banega transferini takas yoluyla çözmeyi planladığı belirtildi.

Galatasaray, Fernando Reges ile yollarını ayırıyor...

La Liga ekibi Sevilla ile her konuda anlaşan Brezilyalı futbolcu, takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Yaşanan bu gelişme üzerine Banega transferini takas yoluyla çözmeyi planlayan Cimbom'un bu teklifi İspanyol temsilcisine ilettiği öğrenildi.

Sevilla'nın ise Galatasaray'dan gelen takas önerisini düşünmek için süre istediği ve büyük ihtimalle olumlu yanıt vereceği ifade edildi.

İKİ ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ
İki sezon önce Tudor döneminde transfer edilen tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı formayla üst üste iki yıl şampiyonluk yaşadı.

Hürriyet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vergiler falan düşünüldüğünde bizden aldığından fazlasını alır mı soru işareti o zaman az para için yaşında gelmiş gider mi bilmiyorum

Fernando, Sevilla ile her konuda anlaştığını ve gitmek istediğini yönetime bildirdi. (Ali Naci Küçük)

Banega, Fernando takası çok iyi olur be. Hem Banega için ödediğimiz bonservis az olur, hem de senede cüzi miktarda iyi maç çıkaran Fernando yerine bir ciğersiz transfer etme şansımız olur. Bu iş bizim için Cana, Muslera takasına eş değer şekilde etki eder umarım.

Güle güle Fernando ordan bir Banega rica edeyim

Nedense hiç inandırıcı gelmiyor, 3.5 m euro maaş alıyor adam.

Fernando, Sevilla ile anlaştığını ve gitmek istediğini yönetime bildirdi. Galatasaray yönetimi, bu gelişme üzerine İspanyol kulübüne, “Banega ile Fernando’yu bire bir takas yapalım” teklifinde bulundu. Sevilla, hafta içinde cevap verecek. [Hürriyet]

49890

Fernando ilk sezon göstermiş olduğu başarıyı ne yazık ki 2. Sezonunda gösteremedi. Sakatlıklar sonrası müthiş ağırlaştı. Chedjou gibi oldu, koşarken ağır çekim gösteriyorlar gibi hissediyordum. Çok mantıklı ve çok yerinde takas olur. Her iki taraf içinde güzel olur.

Kanka ben kafası çalışan adamı, koşandan daha çok severim de 40 maç oynaması lazım Fernando'nun, o kapasite pek kalmadı gibi. Kendisine iyi bakmadığı bariz. İyi baksa 5 yıl daha oynar, 32 yaşını bitirmedi daha.

Kanka ben kafası çalışan adamı, koşandan daha çok severim de 40 maç oynaması lazım Fernando'nun, o kapasite pek kalmadı gibi. Kendisine iyi bakmadığı bariz.

Ahbabım açıkcası herif Beşiktaş'a koyma üstadı içerdeki maçlarda 2 senedir koyuyor sadece Beşiktaş maçlarına anlaşmalı gönderelim.

Birebir takas transferi en son ne zaman gördük hiç hatırlamıyorum.

Monchi hic 32 yasinda +3 milyon maasli adam transfer ettimi? O yokken Nolitoyu almislardi tek hatirliyorum. Bence bizim Fernandoyu baska takima satip o parayin üstüne 2 milyon falan koyup Banegayi almamiz daha inandirici geliyor

Kalitesi tartışılmaz da adamda enerji eksikliği mevcut bariz şekilde.

Banega ile takas yapılırsa çok iyi olurda .....m.topalı birden önlibero olarak görürsek şaşırmasın kimse :)

Geri
Üst Alt