Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.480
- 1.709
- 1.948
yalan haber sevilla gibi gözlemci transferleri yapabilen bir takım fernandoyu istemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HayırBana bazen sovesin geliyor mu ?
Banega' ya ödenecek bonservis ücretinden 3.5 m düşecekse, kendi ücretiyle birlikte toplam 7 milyona malolur Fernando' nun 1 yıl daha kalması, sezon sonunda da bedava çeker gider. Bildiğimiz en iyi performansını istikrarlı şekilde sergileme ihtimali olsa belki yine de düşünülür ama o güveni hiç vermiyor. Bizim lig ve takım için yeterince motive değilmiş gibi bir hal de seziyorum kendisinde. Yaşı çok ileri değil, transfer gerçekleşirse Sevilla' da çok iyi performans göstermesi muhtemeldir; yaşından başka sorunlar var gibi geliyor bana...
Böyle düşünüyorsa behemahal elden çıkarılmalı o vakit. İki şampiyonluk hiç de kolay gelmedi. Kostas' ın son dk golü olmasa veya BŞ Göztepe ve Rize' ye takılmasa gitmişti şampiyonluk...Bizim ligi iplemiyor olabilir. Adam herturlu sampiyon oluyoruz zaten bu kiytirik ligde diyordur icinden, ki hakli
6 kusur degilmiydiLorik Cana + 2 mil = Muslera
Dusunuyorumda.. Iyi kaziklamisiz Lazioyu
Deniz türüçe 3 milyon vermek parayı çöpe atmaktır. Gerek yok. Jimy ve adem de deniz kadar oynar zaten.Deniz Türüç sevdasını anlayamadım. Olası transferi, burada ''Çöp'' diye nitelenen diğer bütün yerli oyuncu transferlerinin toplamından daha fazlasına malolacak; beklenti nedir acaba?..Aslen Kayserili olduğum için çokça maçını seyrettim; net bir mevkisi olmayan, fizik ve mental açıdan problemli bir futbolcu. Belli yeteneklere sahip olsa da güvenilip ilk 11 planlamasına dahil edilecek biri olmadığı kanaatindeyim. Emre Akbaba efekti vermesi çok muhtemeldir...
Bonservis free olsa denenmesini isterdim diğerleri gibi ama bu yoklukta minimum 3 m bonservis hiç içime sinmez...
Yanlış başlık olmuş ama idare edin artık![]()