Fernando Resmen Sevilla'da!

Kalitesi tartışılmaz ama bir önlibero için yetersiz buldum açıkçası enerjisini.

Bazı maçlarda ise ssdece full enerji deposunu kullanarak oynadı ki İyi olduğu maçlarda bunlardı galiba.
Sonra yine pili bitik bir futbolcuya dönüşüyordu.

4-5 milyon ise çok iyi rakam.

+ .3 küsur milyon Euro maaş kısıtlaması oluştu.

Selçukun da maaşından da 2.3 milyon taarruf ediyoruz.

Muslera
Fegholi
Belhanda.

Galiba bunların maaşları sadece çok uçuk seviyelerde kalıyor şimdilik

fernandonun yaşı geçiyordu beyler. ayrıca sezon sonu serbest kalacaktı

yaşı daha genç dinamik bir orta saha benim tercihim olurdu. bilirsiniz fernandoyu nasıl yaladığımı.

banega gelirse pasta üstü çilek gibi mükemmel bir transfer olurdu banega :(

Fernando'nun en sevdiğim özelliği takım kendi sahasından çıkmakta zorlandığında geriye gelip Mariano-Nagatomo ve stoperlerden birisiyle üçgenler kurup topu o bölgeden çıkarmasıydı. Benzerini Belhanda-Feghouli-Mariano arasında da sık sık görsek de daha ofansif aksiyonlar için yapıyordu onlar. Fernando defansı rahatlatıyor, tempoyu ayarlıyordu. Lakin geçtiğimiz sezon damga vurduğu 3-4 maç dışında vasat bir performans sergiledi kendi standartlarında. Ligde zaten 22 maça çıkmış. Maaşı çok yüksek, sözleşmesinin son senesi, yaş 32 ve gitmek istiyor. Mantıklı bir hamle oldu her açıdan.

canin sagolsun rtas
ama ben belhadanin 6 numara oynayabildigini biliyorum
fatih hocada ndiaye yi tekrar kiralamak istedigini söylemisti
tabi daha iyileri alinabilir...

Aslında süper haber ama yerine adam almayız berbat ederiz inanıyorum yaparız böyle bir şey

Yerine illa ki adam alınacaktır, Fernando sallamıyordu son sezon zaten maç seçiyordu.

Herrera'yı kaçırdığımıza yansın vizyonsuzlar.

Yerine illa ki adam alınacaktır, Fernando sallamıyordu son sezon zaten maç seçiyordu.

Herrera'yı kaçırdığımıza yansın vizyonsuzlar.

Meksikaliyi diyorsan adam Atletico ya gitti yav. Kacirmak söz konusu degil bence, bizim capimizda bir takima gitseydi hakli olurdun bence kacirdik diyerek.

Meksikaliyi diyorsan adam Atletico ya gitti yav. Kacirmak söz konusu degil bence, bizim capimizda bir takima gitseydi hakli olurdun bence kacirdik diyerek.

Ocak ayından çalışmalara başlanıp aklı çelinebilirdi, bonservisi yoktu, yıllık 5 milyon Euro teklif + 10 milyon imza parası ile iş çözülürdü.

FB 10 senedir sportif geliri olmadığı halde para yağdırıyor, GS 10 yılda 5-6 defa şampiyon oldu hala bir adama net para veremez haldeyiz.

Silkerim böyle FFP'yi de, kuralı da.

Bu sezon çöpe gitti görmüyor musunuz hala?

Geri
Üst Alt