Fernando Resmen Sevilla'da!

Seneye sözleşmesi biten adamdan para kazanmamız güzel.Darısı Mariano ve Nagatomoya olsun. Emeklerin için teşekkürler Fernando. Seni hep güzel hatırlayacaz.

Kendi standartlarında bir sezonda oynadığı maç sayısı 5'i geçmez. Rakipler yanından yürüyerek geçiyordu. 4-5 milyon bonservis ile okutup yıllık ücretinden kurtulmak iyi iş.

Cok iyi oldu bu

Gercekci olalim beyler,tudor dönemi disinda birsey oynadigi yok

Ayrica yaslandi beli dönmemeye basladi

4 milyon euro iyi para

maaşına göre verdigi performans yetersizdi 4 milyon euroda iyi para 32 yaşındaki oyuncuya göre

Bu sene satmasak seneye bonservissiz giderdi.Yolu açık olsun.Nagatomo satılmazsa 1 yıl sözleşme uzatılabilir..

Ilk sezonunda istikrarli bir performsi vardi ama gecen sezon son haftalar haric Ndiaye ile birlikte benim icin hayal kirikligiydi.

Bu ay 32 yasinda olacak, yillik 3.3m kazaniyor ve 1 yil sozlesmesi kaldi, eger 4 milyon gibi bir bonservis kazandirip giderse yonetim iyi is yapmis olur.
Polat ve Adnan Sezgin matematiği ile 7,3 Mil. Avro kazanıyoruz. H.O.

Normalde son senelerde hep biz 1 sene sözlesmesi kalmis futbolculara olmadik paralar yatirip transfer ediyoruz.

Bu sefer ise biz "satan" tarafta oluyoruz sasirtici ve güzel de acikcasi. Umarim yerini doldurabilmeyi basarabilir bizimkiler. Topal falan diye de hic ugrasmasinlar sakin ha.

Fernando sevdiğim topçuydu. 4m iyi para, 2 sene şampiyonlukta katkısı oldu. Böyle yaşı fazla olan adamlardan verim alıp para kazanmak iyi iş.

Yerine scout transferi isterim şahsen.

bana sorarsanız herkesin çok sevdiği Nagatomo gitmeyi daha çok hak ediyor. Geçen sene fiyaskoydu bence. Sevimli,Japon falan diye ses çıkarmıyor kimse..

Oraya G.Amerika'dan bir genç sol bek gelse güzel olurdu mesela.

Mevcut orta sahamiz kotuydu zaten hepsi gidebilir sikinti yok devam guzel hamle.

Darısı Belhanda'nın başına

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun. İyi iş yaptığımızı düşünenlerdenim. Darısı Belhanda ve Diagne'ye.

Geri
Üst Alt