Fernando Resmen Sevilla'da!

Adam sakatlıktan başını kaldıramadı, kaliteli ama saha da ortaya koymadıktan sonra bir anlamı yok. Gitmesi güzel oldu.

Yönetimin yaptığı en olumlu işlerden biri oldu. Yılda 3.3m kazanıp maksimum 10 maç fayda sağladığın 32 yaşındaki oyuncuyu güzel bir bonservisle elden çıkarmak baya iyi.

Bakalım orada kendine nasıl bakacak? Kaç maç kaçıracak Sevilla'da?

Gitmesine üzülmedim. 2 yıl Galatasaray'da olmasına rağmen açıkcası performansıyla, kalitesiyle büyük anılar bırakmadı bende. Geçen yıl sezonun ilk yarısı herkesin patır patır dökülmesi sebebiyle bunun suçunu tek başına, kendisine atamam ama bu kadar kariyerli, bu kadar kazançlı oyuncunun oynadığı maçlarda deplasman karnesinin Donk'tan daha iyi olmasını beklersiniz en azından. Türkiye ligi için fazla yumuşak, fazla tükenmiş bir oyuncuydu. Kalitesiyle hala La Liga'da iş yapabilir pek tabii ki. Fahiş maaşının yanısıra sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala Galatasaray'a para kazandırarak gittiği için teşekkür ediyorum. 2 şampiyonlukta da pek tabii ki katkıları olmuştur ama Galatasaray'a en büyük sevabını şu kazandırdığı bonservisle yaptı diye düşünüyorum.

ahtopot gidip yerine örümcek adam(mehmet topal) gelmesin? Fernanodo nun gidisi nekadar dogruysa mehmet ithimali okadar yanlis olur

Geri
Üst Alt