Fernando Resmen Sevilla'da!

İlk sezonu haricinde ben de bir etki bırakmadı. Alan kapatma ve top karşılamada eksik kaldı. Tek hamlelik bir adam haline geldi. Bu yaşta bu para veriliyorken ve sadece 6 ay sonra serbest kalan adamı satmak doğru hamledir.

Yerini doldurmakta yönetimin işidir.

Kim ne derse desin 4.5a satılırsa muazzam bir iş yapmış oluruz ..Seneye bedava gidecekti yaş da 32

Geldiğine inanamamıştım. Portoda 4 sene kaptanlık yapmış, Manchestera gitmiş yıldız ön libero Fernando Reges. Akhisara karşı geri dönüşün fitilini ateşlemenmi diyeyim, Beşiktaş ve diğer büyük maçlardaki müthiş performanslarınmı diyeyim, klaslığın ve beyefendiliğinmi diyeyim ? Herşeyiyle dört dörtlük bir adamdın. Melo sonrası ihtiyacımızı giderdin. Belki insanlar tribüne oynamadığın için o kadar sevmedi ama futboldan anlayan her adam senin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu görmüştür. Takımdaki en çok sevdiğim adam, biliyorum ki yerin dolmayacak. Umarım hep başarılı olursun.
Yolun açık olsun AHTAPOT KOMUTAN FERNANDO REGES..IMG_-10ggej.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu floodu da bırakayım buraya. Eğer hocanın istediği tarzdaki oyuncuları alabilirsek orta sahaya, herkes kazançlı çıkacak bu transferden.

Fernando'ya tekrar emekleri için teşekkürler. İki önemli şampiyonluk yaşadık beraber. Sevilla'da da başarılı olur umarım.

Şu floodu da bırakayım buraya. Eğer hocanın istediği tarzdaki oyuncuları alabilirsek orta sahaya, herkes kazançlı çıkacak bu transferden.

Fernando'ya tekrar emekleri için teşekkürler. İki önemli şampiyonluk yaşadık beraber. Sevilla'da da başarılı olur umarım.
Fazla romantik olmuş.

Melo - Selçuk ikilisinden maksimum verim alabilmek için kanatlarda da orta saha özellikli defansa yardım eden oyunculara ihtiyaç var. O yüzden ikinci sezondan itibaren geriye gitmeye başladılar.

Geri
Üst Alt