Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.441
- 790
- 363
ahtopot gidip yerine örümcek adam(mehmet topal) gelmesin? Fernanodo nun gidisi nekadar dogruysa mehmet ithimali okadar yanlis olur
Hocaya guvenmiyor musunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahtopot gidip yerine örümcek adam(mehmet topal) gelmesin? Fernanodo nun gidisi nekadar dogruysa mehmet ithimali okadar yanlis olur
Hoca ile ne alkasi var? bitik bir adami degil fatih terim Pep gelse bile bir ise yaramazHocaya guvenmiyor musunuz?
Bitik bir adami FT neden istesin?Hoca ile ne alkasi var? bitik bir adami degil fatih terim Pep gelse bile bir ise yaramaz
Ya harbi sakat adamsin ya kusura bakma34-35 yasinda 3m üstü kazanan sakat orta sahayi kimse takiminda tutmaz.
kesYa harbi sakat adamsin ya kusura bakma
Döner dürüm severmisin
pide ve lavastan almanyada uzak duruyorum ama türkiye'de yiyoruz yani üstatDöner dürüm severmisin
turkiyeye geldiginde sana yedireyim dostumpide ve lavastan almanyada uzak duruyorum ama türkiye'de yiyoruz yani üstat
Kimse gelmeyeceği icin sinirliyiz zatenYahu Fernando 10 maç sakat kalan maçların yarısında da sarı kart cezalısı.Gitmesi iyi oldu. Önemli olan yerine kimin geleceği.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fazla romantik olmuş.
Şu floodu da bırakayım buraya. Eğer hocanın istediği tarzdaki oyuncuları alabilirsek orta sahaya, herkes kazançlı çıkacak bu transferden.
Fernando'ya tekrar emekleri için teşekkürler. İki önemli şampiyonluk yaşadık beraber. Sevilla'da da başarılı olur umarım.
Döner dürüm severmisin
pide ve lavastan almanyada uzak duruyorum ama türkiye'de yiyoruz yani üstat
turkiyeye geldiginde sana yedireyim dostum
Ama o iki yılda da şampiyon olduk.5 m euroya alıp 2 yıl oynatıp aynı paraya satmak iyi iş. Kötü yanı 2 yılda 7 m eurodan fazla maaş ödedik.
ingilizler "konversasyon" diyor üstattne ayaksınız olm siz
birileri birilerine turplu dürüm yediriyor gündüz vaktine ayaksınız olm siz
Bilgin bir yorumYeri dolar dolmaz ayrı konu ama mevcut şartlarda 5 milyonu itip seneye bedelsiz gönderme lüksü yok Türk takımlarının. Emekleri için sağ olsun.