Fernando Resmen Sevilla'da!

Fazla romantik olmuş.

Melo - Selçuk ikilisinden maksimum verim alabilmek için kanatlarda da orta saha özellikli defansa yardım eden oyunculara ihtiyaç var. O yüzden ikinci sezondan itibaren geriye gitmeye başladılar.

Kanatlar Babel - Feghouli iken bence de olmaz. Daha Elmander gibi bir canavar vardı o sistemde. Ama hocanın merkez orta saha arayışında olduğu bence net. Fernando'yu da 8 numara gibi kullanıyordu en son.

Yıldız isim gelmesede aveste oynayan bedava olan falcao gelir scout ekibi bulmuştu

68 lig maçının 21'inde oynamamış 2 yaş gençken 6 milyona aldığımız 1 sene sonra vedalaşacağımız adamın 4.5 milyon etmesi iyi değil mi

meloyu da 32 yaşındayken 4.2 milyona satmıştık

İki senede aldığı parayı hak etmedi oynadığı futbolla. 7 küsur milyon Euro'nun hakkı bu değildi bence. Hem maaş yükünden kurtulup, hem üzerine para almak iyi iş.

Mahkeme de sonuçlandığına göre, acele etmeden ama sona da kalmadan ligi ve CL'yi düşünerek iyi transferler yapmalıyız.

Hayırlı olsun.

Gerçekten süper kaliteli bir adam ama bazı maçlarda anormal düşük tempolu oynuyordu, sakatlığı vs. de cabası. Zaten büyük maçların genelinde tam randımanlı oynadığı için orta sahayı komple ele geçirebiliyorduk, baya fark yaratıyordu. Bence isabetli oldu ama yerine bu kalitede bir adamı bu paraya almamız baya zor. Hoca inşallah Topal ve Donk'a güvenip sezona girmez, zaten geçen seneden iyi halde değiliz şu an ki transfer hamleleriyle.

1-) Yüksek sözleşmesi var yıllık alacağı para çok çok fazlaydı
2-) Seneye boşa çıkacak
3-) Performansında düşüş var
4-) İstatistiklere bakınca geçen sene tahminimizden de fazla çok maç kaçırmış fark bile etmemişiz
5-) Yaşı da var

Hala neden sattık diyenler ya Galatasaray düşmanıdır ya da beyni sulanmıştır gölgeye geçsin soğuk bişeyler içsin o arkadaşlar

Gitmesine uzulmedim degil. Kendisine sempatim vardi. Okadar kariyerli birinin işinde gücünde olmasi ve paparazilige takilmamasini hep onemsemisimdir. Nekadar uzulsemde gitmesini anlayisla karsiliyorum. Lakin yerini doldurmakta cok zorlanacagiz. Suan ilk 11 icin guc kaybediyoruz ve rakiplerimiz kazaniyor.

Banega yerine çöpünü veren kulübe as oyuncumuzu verdik. Banega alınmazsa geri zekalılık, ha tabi Fernando profilinde birde topçuya ihtiyaç çıktı şimdi...

Asla mecbur değildik Fernandoyu vermeye... oyuncu ayartmaktan şikayet edebilirdik sevillayı

Geçen yılki performansını hiç beğenmemiştim. Melo’da da aynı şeyleri düşünüyordum. İkisini de doğru zamanlarda satma becerisi gösterdik.

Sıkıntı yerini doğru oyuncuyla doldurabilmek. Bence Melo’da asla bunu başaramadık. Son yılki çok düşen performansını bile aramıştık gittiğinde. Umarım aynı şey olmaz.

Şimdi Scout transferi zamanı. Genç, güçlü ve çok koşan bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Geçen yılki performansını hiç beğenmemiştim. Melo’da da aynı şeyleri düşünüyordum. İkisini de doğru zamanlarda satma becerisi gösterdik.

Sıkıntı yerini doğru oyuncuyla doldurabilmek. Bence Melo’da asla bunu başaramadık. Son yılki çok düşen performansını bile aramıştık gittiğinde. Umarım aynı şey olmaz.

Şimdi Scout transferi zamanı. Genç, güçlü ve çok koşan bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Melo bel ameliyatından kısa sürede dönüp muazzam maçlar oynadı son senesi.
Fernandonun bize verdiklerini gittiğinde anlarsın.
O da bu sezon sakatlıklarla boğuştu ama sezon sonu yine bize çok yardımcı oldu.

Gscimbom mobil

Yeri dolmayacak cok net.

En basit sebebi bonservisli dogru düzgün adam alamicaz.

Fernando‘nun gittigi yerde belhnda asla kalmamali.

Melo gibi bir adam değildi sonuçta, adam gibi oyuncu alırsan yeri dolar. Melo (iyi haliyle tabii) yeri dolmayacak bir adamdı.

Adam gibi oyuncu bulabilirler mi orası soru işareti. İnşallah bulurlar.

3 tane potansiyelli genç ozornwafor tarzı adama ben tamamım. Ama Mehmet topal gelecekse Celil-Atalay-Abdulsamed oynatılsın daha iyi.

Geri
Üst Alt