Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.270
- 24.318
- 3.093
Çok şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis ndiaye ve belhandaya cidden güveniyormusun?
yani bu adamlar bize gelmeden önce çok övülüyordu adları bizle geçmeye başladıklarından itibaren gerek bonservisleri gerekse yıllık ücretleri nedeniyle ve başka mevzulardan dolayı baya gömüldü gibiler.
Şahsen Belhanda'dan umutluyum. Yalnız Ndiaye'yi pek bilmiyorum. Sadece mücadeleci, topu alıp giden bir adam olarak biliyorum. Belhanda da çok koşan, çok mücadele eden bir adam. Direnç olarak orta saha çok sağlam olur ama Ndiaye pas oyununa yatkın değil, oyun kurucu özelliği yok denildiği için bu orta saha hücumda ne kadar etkili olur bilemiyorum. Yeter ki Feghouli ve sol bek gelsin takım kompakt olsun, hücumu bir şekilde hallederiz.
Ben Galatasaray'ın gol yollarında aşırı kısır kaldığı bir sezon hatırlamıyorum pek.Bir şekilde atıyoruz gol.Lucescu dönemi,2007-2008 ve 2011-2012 haricinde benim gözlemlediğim hep gol yemekten gittik biz.Eğer sağlam bir takım savunması kurarsak hücumdaki sıkıntıların bir şekilde hallolacağını veya telafi edileceğini düşünüyorum.1-0 2-0 kazanabiliyorsak sorun yok her maç 4-5 tane atamayız zaten.
Feghouli gelmeyecek olsaydı gol atmakta sıkıntı çekebiliriz derdim ama adam resmen haksız rekabet unsuru.
Fernando-Ndiaye ikilisi nasıl olur sence?
Ndiaye büyük takimi kaldirabilirse iyi olur.
E dedik o kadar bizim oyuncumuz artık diye