Fernando'nun Yetişmesi Çok Zor

Posasi cikmis herifin teki gecen sene 10 mac bu sene 6mac fln kacirdi.
50 mac desek 10ununda fln ortalama ustu oynamistir geri kalaninda vasat/vasat alti veya sakatti
5m bonservis 3m verdigimizi dusunursek tam anlamiyla cöp+kazik

Bide bunun fanları var paralel evrende yaşayan
Ön libero gormesek yiyeceğiz

Babanız Galatasaray

Hayir abi , bende boyle seyler yok, senelerdir izah etmeye calisiyorum bunu

Yakistirmaya calistiginiz bu seyler bende yok

Orada kast ettigim suydu , bir grup fernando olsa ne olur olmasa ne olur yaziyor , onlara karsi bu adamin mevcut durumda en kritik oyuncularimizdan biri oldugunu vurguladim

Baska bir grup da fernando da fernando , yani sanki o olunca dunya degisecek gibi fazla pohpohlayinca , onlara karsi da "biz coutinho , kroos ve dembeleleri gorduk , fazla da sisirmeyin" deme amaciyla yazdim

Olcululuk zor degil yani

Senin mantığına göre bizim hiçbir zaman Coutinhomuz, Dembelemiz ya da o ayarda topçumuz olmayacağı için, her zaman bunların 1-2 tık altı topçuya sahip olacağımızdan, sürekli onlara bakıp iç geçirerek, “Bir şu adamlara bak, bir de bizimkilere. Siz topçu musunuz ulan” deyip topçularımızın tamamına sövmemiz lazım.

Sinan harbiden sağlam trollsün.

Posasi cikmis herifin teki gecen sene 10 mac bu sene 6mac fln kacirdi.
50 mac desek 10ununda fln ortalama ustu oynamistir geri kalaninda vasat/vasat alti veya sakatti
5m bonservis 3m verdigimizi dusunursek tam anlamiyla cöp+kazik
1 maç oynaması yetiyor transa sokmaya bu Antalya da oynamadımi

Babanız Galatasaray

Senin mantığına göre bizim hiçbir zaman Coutinhomuz, Dembelemiz ya da o ayarda topçumuz olmayacağı için, her zaman bunların 1-2 tık altı topçuya sahip olacağımızdan, sürekli onlara bakıp iç geçirerek, “Bir şu adamlara bak, bir de bizimkilere. Siz topçu musunuz ulan” deyip topçularımızın tamamına sövmemiz lazım.

Sinan harbiden sağlam trollsün.

Insan gibi yorum yapiyorsun , tam kendimi elestirip yorumumun icerigi ile yazilanlar uyumsuz kacti diyecekken son satirda batiriyorsun

Insanlari yaftalamayi ne zaman birakacaksiniz ? Yapmayin bunu

Mantigimin ters oldugunu , kiyaslamamin amaca hizmet olmadigini soylemene lafim yok ama populer kulturun askeri rolune soyunup son bir kac ayda prim yapan bir kelimeyi araya sokusturmanin manasi yok

Ben yapi itibariyle yasanti itibariyle bu tarz seylerle ugrasmam zaman kaybi gorurum

Orada yaptigim yorum insanlarin bir oyuncuyu ortadan yorumlayamayip kiminin gommesi kiminin de basimiza messi yakistirmasiyla gelmesi sebebiyleydi

Çok kötü oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhandayi övmüyorum iste yanlis okuyorsun yine yaw. Takimin Kalbini Fernando yu övüyorum. Onsuz Orta sahayi baki mercimek bile rahat rahat gecen, Belhanda fosun leslerini toplayan TEK adami övüyorum surada.

Belhandayi ovup Fernando ya çöp diyen adam ya kuş tur ya futboldan anlamiyordur.

3. Bir opsiyon olmaz.

Mantigimin ters oldugunu , kiyaslamamin amaca hizmet olmadigini soylemene lafim yok ama ‘populer kulturun askeri rolune soyunup son bir kac ayda prim yapan bir kelimeyi’ araya sokusturmanin manasi yok

Sinan bey ben 24 yaşındayım, kendimi bildim bileli var o kelime nasıl son bir kaç ay komada felanmıydınız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt