Fethiye'de Ne Yapılır?

Muzaffer Özcan

Sarı Üye
Selamun aleykum renkdaslar.

Bu sene ilk kez fethiyeye gidicem. Sizin onerilerinizi varmi?

Restorant olsun yapilcak seyler olsun gezilcek yerler.

Simdiden tesekurler ve istanbuldanda onerilerinizi alabilirmiyim

haftasonu oradaydım.

Kumburnu(ölüdeniz) zaten kesin gideceğin yer. Gece hisarönüne gidersin. safari araçlarıyla ve tekne ile koy turları var mutlaka katıl.

Ölüdeniz, Boncuklu ve Patara' ya kesinlikle gitmelisin. Mango Bar var Paspatur' da bir gece rezervasyon yaptırıp Pasha Haktan' ı kesinlikle dinlemeye gitmelisin. Onun dışında zaman geçirmek için akşamları Paspatur' da takılabilirsin.

O degilde Didim de ne yapilir bir kac gun sonra oraya gidiyorum

O degilde Didim de ne yapilir bir kac gun sonra oraya gidiyorum

Türk çok az , didimde 1 haftada zenci gibi ingilizce konusabilirsin mesela . Dikkat et klüplerde 20 25 yaşında sandığın ingiliz hatunları sabah uyanınca 14 15 yaşında olduğunu öğrenip kendinden nefret edebiliyorsun :D

ne yapılır ne yapılmaz çok fazla bir şey yazmayacağım, sadece şunu söyleyebilirim; didim- fethiyeye kadar gitmişken sekiz yapmadan gelmeyin ortalık yabancı kaynıyor :asd:

naughty.gif

O değilde yamaç paraşütü ile ölüm riski çok yüksek diyorlar hani 10/1 çakılma riski taşıyormuş :D

Istanbul'da gezilecek yer cok.

Gülhane Parki, Sultanahmet Meydani, istiklal caddesi, taksim, bagdat caddesi, Besiktas meydani, bogaz turu, Miniatürk parki

Yerebatan sarnici, camii ziyaretleri (sultanahmet, süleymaniye vs), anadolu hisari, rumeli hisari, kiz kulesi, Topkapi sarayi, Ayasofya,

Kücüksu Kasri, Hidiv Kasri, Ciragan Sarayi, Dolmabahce, Adalar, Stad turu ( TT ARENA, Büyük GS STORE) falan ilk aklima gelenler

Yapilabilecek okadar cok sey var ki.. Istanbul tek basina bir ülkeymis gibi geliyor insana.

Istanbul'da gezilecek yer cok.

Gülhane Parki, Sultanahmet Meydani, istiklal caddesi, taksim, bagdat caddesi, Besiktas meydani, bogaz turu, Miniatürk parki

Yerebatan sarnici, camii ziyaretleri (sultanahmet, süleymaniye vs), anadolu hisari, rumeli hisari, kiz kulesi, Topkapi sarayi, Ayasofya,

Kücüksu Kasri, Hidiv Kasri, Ciragan Sarayi, Dolmabahce, Adalar, Stad turu ( TT ARENA, Büyük GS STORE) falan ilk aklima gelenler

Yapilabilecek okadar cok sey var ki.. Istanbul tek basina bir ülkeymis gibi geliyor insana.

bu ne şimdi?

Mutlaka gitmen gereken yerler.

Saklıkent, Kelebekler vadisi. Yerse yamaç paraşütü yapabilirsin. Ölüdenize git. Dalyan'a gel çamur banyosu yaparken caretta carettaları sev. Dalaman'a geç rafting yap, ama sakın memleketim olan Akyaka'ya gelme.

Faralya mutlaka görmen gereken yerlerden,Telmessos, Paspatur Çarşısı, Arsada Antik Kenti,Letoon Antik kenti,Patara antik kenti,Tlos antik kenti,Kral Amyntas'ın mezarı,Kadyanda Antik Kenti,Af Kule Manastırı,Sarsıla Kanyonu,

Kayaköy Hayalet Şehir,Saklıkent kanyonu,oniki adalar,Ölüdeniz ve Çalış Plajı,Sarıgerme Plajı,Günlüklü koyu,Kabak koyu,Kıdrak koyu,Gemile Koyu, Deve Plajı,Kuleli Koyu,Cennet Koyu,Şövalye adası,Pınara Ören Yeri,Katrancı koyu,

diğer gezilecek yerleri arkadaşlar belirtmişler

Geri
Üst Alt