GSC Haber Fethiyespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

2 maçta 1 sakatlanan leminayı bu maçta oynatmak...

Yusuf denen karakter noksanliyi oynatıp genc çocukları oynatmamak gençlere küfür etmek demek

Her zaman söylerim. Ne okan buruğun nede başkan ve yönetim hiçbşr zaman fark yaratamadı.
Ahmet neden kanat oynar.Her futbolcu her yerde oynar zihniyetiniz batsın.Koy forvete bakalım ne yapacak görelim.
Şu yusuf olayı tam bir fiyasko.
Sadece bu değil ki artık böyle yapılan basit hatalar sıradanlaştı.Kimsenin umrunda değil.
En başta bu klübe öyle veya böyle dolaylı yollardan yön verecek genel kurulu üyeleri yazarı yorumcusu böyle olursa çok normal bu hatalarıın yapılması.
İ
İstisnasız hem youtubedaki Galatasaraylı yazar ve yorumcuları dinliyorum hemde ulusal kanallardaki Galatasraaylı yazar yorumcuları bu rezilliklerin yaşanmasını çok normal görüyorum.Bunlara göre herşey süper futbokcular süper star okan buruk ilah falan.rezalet yorumlar..
ondan sonra bırak Galatasarayı türk futbolundan hayır bekle.

Hocanin akli transfer döneminde tam anlamiyla yok oluyor

Şuursuz bir kadro seçimi, tam anlamıyla.

Fethiyeli vatandaşlarımız da dünya gözüyle Icardi izlesin.

Sen bile kafayı yedin artik
savunulucak hiçbir yanı kalmadı renktaş burası Galatasaray gönül alma yeri değil sen febe maçına kalede uğurcanla çıkmıyorsan forvette de o icardiyi sırf kırılmasın darılmasın diye oynatıyorsan sen bu işin ağırlığını kaldıramıyorsun derim .Bu Galatasarayı hocası olamaz

Verin hocama 100 milyonluk takımı Fethiyeyi yenecek aman genç bir oyuncu oynatırsın hocam

savunulucak hiçbir yanı kalmadı renktaş burası Galatasaray gönül alma yeri değil sen febe maçına kalede uğurcanla çıkmıyorsan forvette de o icardiyi sırf kırılmasın darılmasın diye oynatıyorsan sen bu işin ağırlığını kaldıramıyorsun derim .Bu Galatasarayı hocası olamaz
Futbolcularla iletişimi iyi deniyor ama bence bu koca bir yalan. Uğurcan su an yedektede yok. Benim kafamda kuşkular oluştu. Trabzon maçında oynattı halbuki. Ozaman niye Günay oynamadi

Acaba Yusuf çok mu üzüldü çok mu içerlendi de hocamız kıyamadı bugün ilk 11 oynatarak ödüllendirdi kendisini.

Günay gene mutlu olacak ne mutlu bize. ikinci kalecinin mutlu olması önemli!

Okanın kovulduğu gün bayramımızdır
images (19).webp

Geri
Üst Alt