Fethiyespor'dan Sonra, Alanyaspor da F.Bahçe'yi Yendi

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
F.Bahçe'den kötü prova! 2014 yılındaki ilk sınavını 2. Lig takımlarından Alanyaspor karşısında veren Süper Lig lideri F.Bahçe sürpriz bir sonuca imza atan sarı-lacivertliler sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

da ayrı yazılır. Konumuza gelirsek denk rakiplerin mücadelesinde gülen taraf Alanya olmuş.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahhahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahah:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Ptt ligine hazırlık maçları kötü geçiyor.

Olm bunlarin com acayip maglubiyetleri var ya, akla ziyan anasini satiyim. Manavgat genclikle falan denesinler sanslarini artik

1453'e yenildigimizde pendik ile saka yapamayacagiz daha demistim. Paris ve Alanya sagolsun yine eski'ye döndük :)

Olsun save almamışlar kapatıp yeniden açıcaklar şimdi :D

[attachment=6663:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 312
federasyonun bunları neden ikinci lige düşürmediği belli oldu habire 2.lig takımlarına yeniliyorlar 2.ligde olsalar süper lige çıkamayacaklar.

Angut lar tutuştu hepsinin ortak ağızı ikinci yarı bu 8 puanlık fark rahat kapanır.Deminden beri okuyorum gülmekten yarıldım.Ulan 8 puan önde olan sensin ama hepsi tırsak vaziyette.Tam ezik adamlar.:D

F.bahçe Dünya Devine kaybetti

Fenerbahçe 2014 yılındaki ilk mücadelesinde Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli takım sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe 2014 yılındaki ilk mücadelesinde Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadı’nda oynanan mücadeleyi Alanyaspor 2-1 kazanarak sürpriz bir skorla sahadan ayrıldı. Mücadelede Alanyaspor'un gollerini 45. dakikada Gökhan Kaba ile 48. dakikada Aydın Çetin kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü kaydeden isim ise 57. dakikada Alper Potuk oldu.

baskan_isyan_etti_h73871.jpg

Alanyaspor - Fenerbahçe

Rahat yenebilsinler diye, zayıf rakipler seçiyorlar.Ama o maçlarda bile yeniliyorlar :D

Geri
Üst Alt