Fethiyespor'dan Sonra, Alanyaspor da F.Bahçe'yi Yendi

Antu'ya girdim de şu an ne yapıyorlar diye sorsam ne düşünürsünüz ?

Her mantıklı insanın yapacağı gibi son durumlar göz önüne alındığında heralde utanıyorlardır diye düşünmüş olmalısınız. Hayır Ajax ve Celtic'i yenip aldığımız kupa kırılmış diye dalga geçiyorlar . Şaka değil gerçek.

Antu'ya girdim de şu an ne yapıyorlar biliyor musunuz .

Her mantıklı insanın yapacağı gibi son durumlar göz önüne alındığında heralde utanıyorlardır diye düşünmüş olmalısınız. Hayır Ajax ve Celtic'i yenip aldığımız kupa kırılmış diye dalga geçiyorlar . Şaka değil gerçek.

Boşuna dememiş büyüklerimiz; .......... :oops:

Düşündüm de bunları anlatacak bir söz söylememiş henüz büyüklerimiz. :rolleyes:

Neyse artık bundan sonra söylerler herhalde....

Boşuna dememiş büyüklerimiz; .......... :oops:

Düşündüm de bunları anlatacak bir söz söylememiş henüz büyüklerimiz. :rolleyes:

Neyse artık bundan sonra söylerler herhalde....

Alanya'ya gol atınca bir ara goooooooool diye haykıranları gördüm , ben utandım . Ahahhahah yoldan geçen adamı çevirdiler , muhabirle aralarında aynen şu konuşma geçti .

Devrim : Feneri yemek yerken bile takip ediyorsunuz.

Amca : Evet her yerde takip ederim .17 yıldır digi kullanıyorum fener aşkıyla . Bugün zaten yardım maçıydı o yüzden pek önemi yok .8 puan önde olduğumuz için bu farkı kapatmamalarını talep ediyorum , 15 puan farkla şampiyon olalım .

Kadroları buymuş:

BdzELoECcAE5xZh.png

Sow falan da girdi 2. yarı :)

şikesiz fener bu işte rezil olsunlar birde bizimle sidik yarışına giriyor embesiller

uefa kupasınıda kırdıydık hep nazar, gözleri kalıyor mendeburların :D

Olur da bunları PTT 1.Lig'e düşürürlerse bunlar o ligden Beyaz Grup'a düşerler. :DD

Ah su sikecilerin ligde olan balın yarısı bizde olsa ikinci yarı bunlara 8 puan geriden gelip 8 puan fark atarız suna bak daha balsız ptt takımlarını yenemiyolar

Beyler öyle demeyin büyük takımlar hazırlık maçlarında küçük takımlara kaybediyor hep.Bu da FB'nin büyüklüğünü gösteriyor.Kıskandım adamları.Biz gidip İskoçların namağlup takımını yenelim onlar 2. lig takımına kaybetsin.Büyük başarı :cool-78:

[attachment=6678:adwa.png]

:lol:

Ekli dosyalar

• adwa.webp
    adwa.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 147
Beyler öyle demeyin büyük takımlar hazırlık maçlarında küçük takımlara kaybediyor hep.Bu da FB'nin büyüklüğünü gösteriyor.Kıskandım adamları.Biz gidip İskoçların namağlup takımını yenelim onlar 2. lig takımına kaybetsin.Büyük başarı :cool-78:

Kuyt mi dedi bunu :D

* LG G2 Tapatalk *

Demek ki bunlar küme düşürülse bir sene sonra kendileri küme düşer. PTT lig takımlarına karşı galibiyetleri sayılı bunların. :D

Geri
Üst Alt