- 16 Haziran 2010
- 197.926
- 149.995
- 6.478
Feyenoord'un yeni teknik direktörü, son olarak Sparta Prag’da görev yapan Brian Priske oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mahserin 3 atlısı
kanimca - iki taraf adina da muthis bir birliktelik anlasmasi . hoca adina cok sevindim. nazarim da klas kuzeyli pro lar dan .
Feyenoord'un yeni teknik direktörü, son olarak Sparta Prag’da görev yapan Brian Priske oldu.
He 2 ay once kendi getirdikleri hocaya mobbing yapiyorlarmisFeyenoord yönetimi kendisine mobbing uyguluyo olabilir.Arne Slot zamanında oyuncu satılmazken transferin son zamanlarında oyuncuları satmaya çalıştılar.Bijlow'un transferi olmadı büyük ihtimalle trip attığı için yedeğe alınmış diyolar.Santiago Gimenez'i de aynı şekilde satmaya çalıştılar transferi olmadı.Büyük ihtimalle hoca değişikliği olabilir gelecek sezonda..

Alper abi kaleci ve forveti transferin son zamanlarında değiştiren veya değiştirmeye çalışan kulüp mü olurHe 2 ay once kendi getirdikleri hocaya mobbing yapiyorlarmis
Andreas Skov Olsen icin ugrasiyorlar gun icinde belli olur akibeti.
Sana gecen gun anlattim bunu hala anlamadiysan sorun bende degil.Alper abi kaleci ve forveti transferin son zamanlarında değiştiren veya değiştirmeye çalışan kulüp mü olurŞampiyonluk yarışı devam ediyoken yav
![]()
Oyuncu satışı tamam da geçen sene niye yapmadılar Alper abi?Demek ki hocayı beğenmediler.Bunun cevabı gelecek sene belli olur bence yavSana gecen gun anlattim bunu hala anlamadiysan sorun bende degil.
Boyle mantik mi olur yahu sen herseyi boyle yorumlarsan isimiz var.Oyuncu satışı tamam da geçen sene niye yapmadılar Alper abi?Demek ki hocayı beğenmediler.Bunun cevabı gelecek sene belli olur bence yav![]()
Hocaya güvenmiyo olabilirler.Bana mantıklı gelmedi hem kaleci hem forvet 1 takımın istediği hedefe ulaşması için en önemli bölgeler bence.Bergjwin de Lig Maçları'nda ve Uefa Avrupa Ligi Eleme Maçları'nda yedek kalmış.Daha önceden planlamışlar satışını Alper abi.Hem satsalar bile 1 oyuncu ve kanat transferi..Boyle mantik mi olur yahu sen herseyi boyle yorumlarsan isimiz var.
Bir oyuncunun satma zamani geldiyse satilir, hele iyi teklif geldiginde oyuncular zaten kendi gitmek istedigini soyler. Oyuncular daha iyi liglerde oynamak istiyor cunku hedefleri Hollanda gibi kucuk ligde devam etmek degil, orasi cogu genc oyuncu icin bir sicrama tahtasidir.
Teklif son gune dogru gelince adamlar ne yapsin? Satip yerine baska oyuncu getireceksin tabi bunu becerebilirlerse. Teklif yetersiz kalirsa satmazlar bu kadar basit .
Ajax'ta bugun Bergwijn'i satmaya calisiyor simdi senin mantigina gore Fariolo'ya mobbing yapiyorlar ya yav mi diyelim?