FIBA EuroBasket 2025 | Türkiye 83-88 Almanya | Bitti | 14 Eylül

Kupanin rotasi goründü.

Eger gidebilirsek, final muhtemelen Almanya ile olacak. (Şut yuzdesiyle skor yapan bir takim)

Wemba azmani yokken almak lazım kupayı
Ömer Kutluay buyuyuyene kadar dişimizi sıkarak bekleyecegiz sonrasinda

Schröder‘i nasıl durduracağız Can kardeş
Agzina burnuna el gosterip rahat sut sansi vermeyerek, kivrak kerata zorlayacaktir.

O haricinde adini unuttum,uzunlarindan biri cok enteresan herif. Hem iyi savunma hem dis sutu bile var.

Zor takim baya, dun gibi sutlarinin girmemesi gerek. Skoru sadece son periyotta yaptilar (o ana kadar 3 periyotta 20+ denemeden 1 3lukleri vardi, 100+ atabilirlerdi rahatca kimseyi kandirmasin skor gidisati)

Bizim ozelimizde rebound vermeyeceksin, hucum reboundu verince o daginiklikta boş şutu mutlaka bulurlar.

Koca Sırbistan'ı harcadı Finlandiya. Canavar gibi oynadılar helal olsun.

Biz gruptaki son maçı kaybedip Finlandiya'yla eşleşseydik bizi de büyük ihtimal elerlerdi, manyak oynadı adamlar. Grup maçı demeden her maçı kazanmak için oynaman lazım işte.

Basletbolda ribaundlarin her sey oldugunu gene görüyoruz. Macin sonunda markkanen jokicin üstüne gidip kacirdi valtonen tipleyip atti. Orada mac bitti. Bizim macta da 4 sayi gerideyken Cedi ve alperenle hucum ribaundu aldik alperen basket faul aldi bizi macta tuttu. Sıkışık maclari macin sonundaki 1-2 ribaund belirliyor. Sırplar nasılsa jokic var diye dogru duzgun yardım etmeyince elenip gittiler.

Almanya ne ara büyüdü de basket şampiyonasında favori oldu lan

houston-rockets-v-portland-trail-blazers.jpg

Wagner orijin Alman mıydı

Euroligde falan hep dandik oluyorlardı da son dönem atağı yaptılar.

Franz wagner orjin alman, baya alman oyuncular var su an nba de, gayet te basarililar orda, almanlarin kadrosunda bide maxi kleber(lakers) ve hartenstein(okc) eksik, ikiside cok iyi nba oyunculari

Schröder‘i nasıl durduracağız Can kardeş
Şehmus’la, Cedi yavaşlatır baya.
Bizim Schöder’i durduracak adamımız var da onları Alpi’yi durduracak adamı yok gibi.

Saha içi eşleşmelere baktığımızda şu anda Yunanistan bizim için daha büyük dert bence. Ante’yi tutacak adamımız yok mesela asıl sorun bu.

cedi osman'ın gsli oluşunu aşamadım

Geri
Üst Alt