- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Almanyayi yener miyiz canimUlan ben maçı 19'dq sanıyordum.
Salak gibi tv'yi açtım, şimdi oyuncular röportaj veriyorlar. Tebrikler Ergin hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanyayi yener miyiz canimUlan ben maçı 19'dq sanıyordum.
Salak gibi tv'yi açtım, şimdi oyuncular röportaj veriyorlar. Tebrikler Ergin hocam.
Ulan ben maçı 19'dq sanıyordum.
Geçen Portekiz'e karşı izledim biraz. O maçta aşırı zorlandılar ilk 3 çeyrekte. 4. çeyrekte Portekiz'in pili bitti Almanlar ilk 3 çeyrekte deli gibi kaçırdığı topların rövanşını aldı 33-7 darmadağın etti herifleri.Almanyayi yener miyiz canim
Sutlari girmedi hic, cok dis sut denediler 4uncu ceyrege kadar 21 de 1 isabettiGeçen Portekiz'e karşı izledim biraz. O maçta aşırı zorlandılar ilk 3 çeyrekte. 4. çeyrekte Portekiz'in pili bitti Almanlar ilk 3 çeyrekte deli gibi kaçırdığı topların rövanşını aldı 33-7 darmadağın etti herifleri.
Wagner ve Schröder'in performansına bağlı. Bence kafa kafaya oynayabiliriz kesinlikle.
BravoAlpi triple double yapar
Yunanistani yener miyiz favori kim?Euro Basket 2013te Litvanyada idim
Şimdi Yunanistadayım.
Güzel bir müsabaka olacaktır. Buralarda basketbol heyecanı yüksek oluyor.
Basketten anlamam hocamYunanistani yener miyiz favori kim?
Voleyboldan mi anliyonBasketten anlamam hocam
Euro Basket 2013te Litvanyada idim
Şimdi Yunanistadayım.
Güzel bir müsabaka olacaktır. Buralarda basketbol heyecanı yüksek oluyor.
Sadece curling var bendeVoleyboldan mi anliyon
Yaz tatili Batum.Napion yunanda onurum
Sadece curling var bende
Yaz tatili Batum.
Hanımla çocukla biraz denize girelim dedik
Basketten anlamam hocam
Ergin hocanın Yunanistan'da eslesmek istemesini nasıl değerlendiriyorsunYunanistan'da bir ara Spanoulis 3. guarddı ya şimdi Sloukas kazmasından başka adam yok.
Basketten anlamam hocam
Challange olarak görüyor bence yenip iki tarafa da en iyisi benim demek için.Ergin hocanın Yunanistan'da eslesmek istemesini nasıl değerlendiriyorsun