FIBA EuroBasket 2025 | Türkiye 83-88 Almanya | Bitti | 14 Eylül

Eski yunanistan daha tehlikeliydi çünkü kısa oyuncularının hepsi hem oyun IQ'sü hem de yetenekleri üst düzeydi. Şimdi o nesilden bir sloukas bir de papanikalou kaldı bu isimlerde yaşları fazla olduğu için durdurulması daha kolay artık. Net bir pivotları yok, net bir şutörleri yok ama çok iyi savunma ve alan bulduğunda büyük can yakacak giannis var. Savunma iyi yaptığımız takdirde maç başından maç sonuna kadar önde geçirip finale çıkarız.

Yunanlar iyi savunma yapıyor da şimdiye kadar Alpi gibi biriyle oynamadılar. Alpi savunma düzenlerini bozacaktır.
Tabi Alpi, Doncic gibi 40 sayı atmaya müsait değil. Yalnız kalırsa yeniliriz.

Alperen Gasol ayarı bi herif olur mu acaba 1 gün

Gasol'u rahat geçer diyemez miyiz ya. Şampiyonluk vs takımla ilişkili, ondan bahsetmiyorum ama bireysel dominantlık olarak Gasol'dan daha üst düzey sanki şimdiki oyunu. İstikrarlı şekilde böyle oynayacağını varsayıyorum tabi ki. Basketbolu daha yakından takip edenlerin fikirlerini merak ediyorum bu konuda, tesadüf ki daha 2 gün önce iş yerinde Gasol-Alperen karşılaştırması yaptık.

Gasol'u rahat geçer diyemez miyiz ya. Şampiyonluk vs takımla ilişkili, ondan bahsetmiyorum ama bireysel dominantlık olarak Gasol'dan daha üst düzey sanki şimdiki oyunu. İstikrarlı şekilde böyle oynayacağını varsayıyorum tabi ki. Basketbolu daha yakından takip edenlerin fikirlerini merak ediyorum bu konuda, tesadüf ki daha 2 gün önce iş yerinde Gasol-Alperen karşılaştırması yaptık.

Giannisi erken faul problemine sokmak lazim olacak.

(Ayni seyi onlar Alperen icin deneyecektir)

17:00 Almanya - Finlandiya
21:00 Türkiye - Yunanistan

Larkin'in performansı maçı belirler. Cedi de yokken çok iş düşecek skor anlamında.

Cedi nin olmaması işleri çok bozdu. Favori değiliz

Az olan şansımız sıfırlandı. Sağlık olsun.

Cedi yoksa çok kötü oldu. Adamın savunması da iyiydi.
Şimdi en azından Furkan tarafından sayı gelmeli

Cedi oynamazsa işimiz hakikaten zor. Furkan Korkmaz iyi oynamıyor.

Geri
Üst Alt