Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.670
- 90.258
- 5.003
Teşekkürler bizim çocuklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gasol'u rahat geçer diyemez miyiz ya. Şampiyonluk vs takımla ilişkili, ondan bahsetmiyorum ama bireysel dominantlık olarak Gasol'dan daha üst düzey sanki şimdiki oyunu. İstikrarlı şekilde böyle oynayacağını varsayıyorum tabi ki. Basketbolu daha yakından takip edenlerin fikirlerini merak ediyorum bu konuda, tesadüf ki daha 2 gün önce iş yerinde Gasol-Alperen karşılaştırması yaptık.Alperen Gasol ayarı bi herif olur mu acaba 1 gün
Alperen Gasol ayarı bi herif olur mu acaba 1 gün
Gasol'u rahat geçer diyemez miyiz ya. Şampiyonluk vs takımla ilişkili, ondan bahsetmiyorum ama bireysel dominantlık olarak Gasol'dan daha üst düzey sanki şimdiki oyunu. İstikrarlı şekilde böyle oynayacağını varsayıyorum tabi ki. Basketbolu daha yakından takip edenlerin fikirlerini merak ediyorum bu konuda, tesadüf ki daha 2 gün önce iş yerinde Gasol-Alperen karşılaştırması yaptık.
Yunanları en son Antik Yunan zamanında yenmişiz bu ne yavv.
11-3 üstünlükleri var.
Son macta bir pozisyonda dizden alt kismi dusen birnin altina mi ne takildi etti.Ceday’a ne oldu?