FIBA EuroBasket 2025 | Türkiye 83-88 Almanya | Bitti | 14 Eylül

Hücumda saçmalanmayıp baştan sona aynı disiplinle devam edilse idi 10 fark atılırdı şu Almanya'ya. Maçtan önce basketten anlayanlar dedi ki adamların en büyük numarası 3'lük, farkı açarak gitmeliyiz yoksa sonlara doğru avantaj onlara geçer. Dedikleri gibi de oldu

Alperen ve larkin toplam 2/12 üçlük atmış yinede elimize gelmişti maç olmadı.Tebrikler güzel mücadele ettik.Rakibin kadro derinliği daha iyiydi.

Almanlar maçta çok extra 3 lük attı… yapacak birşey yok… bu heyecanı yaşamak da güzeldi…

2 sene önce Abd ve Sırbistan'ı geçip şampiyon olmuş takım bu Almanya. Tebrikler koça ve oyuncularımıza, canınız sağ olsun.

Çok iyi getirdik, sonda batırdık. Yalnız maç boyu Ercan veya Furkan'a neden bi tane set çizmedik anlamadım. Ekstra katkı almadan bu kadar derin takımı finalde yenmek zordu, olmadı.

Belki şuradan bi avuntu çıkarabiliriz; 25 sene önce aldığımız kupa ne değerliymiş!

Avrupa'da kupa almak aslında ne kadar da zormuş, gördük değil mi?!

Ulusal başarı için ülke basketbolunda yabancı sayısı 3 olmalı.

Fetospor küser sonra olmaz gerçi.

Ulan içime oturdu resmen yaa

Çok inanmıştım kupayı alacağımıza

O son ribaundu nasıl alamazsınız yaa

son dakika da gitti alpiyle larkini dinlenmeye aldı 5 saniye için onda da gittik sayı yedik almanlar affetmedi öndeydik anasını satim. Oraya gelmişiz zaten 5-10 saniye dinlense ne dinlenmese ne her şey pamuk ipliğine bağlı zaten. 1 hata bu sonra son hücum da üçlük setimizi bozacakları ölümüne savunacakları belli gir pota altına basket-faul alırsın belki şansa olmadı ikilik atar sonra faul yapar uzatırsın kolayı seçtik biz rezalet attı üçlüğüde. Ergin hoca daha iyi odaklanmalıydın bu maça yakındık.

Onlar günahkarların takımı.Alayı gebersin bir gram üzülmem.Süper ligde özellikle son senelerde her türlü hakem rezilliği yaşanıyor.Kimse buna dur demiyor.
az önce 2 fenerli vardı yanımda birisi samimi destekliyordu ,ötekinin cümlesi aynen şu erginin oldugu takımımı destekliyecez

Furkan Korkmaz ve Ömer Faruk Yurtseven, CV olarak benchteki en nitelikli oyuncular gibi duruyor.

Uluslarasi seviyede oynayan bu oyuncularin finalde süre alip katki yapmasi lazim ama toplam sayilari 0

Ulusal seviyede oynayan Sipahi vs. buralarda olmuyor... isimli oyuncularin agirlik koymasi lazim

Sebebini bilmiyorum ama Furkan'ın fizik durumu baya kötü diyorlar. Sezon sonunda sakatlık mı vardı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Ömer Faruk'tan ben de daha fazlasını bekliyordum ama onun da ayakları yavaş galiba...

Bir daha 10 sene final göremeyiz maalesef. Bitti her sey. Hayallerimize kan doğrandı. Neyse ben zaten basketbol sevmiyorum

Bir daha herhangi bir milli ekibi takip etmeyeceğim. Bir cacik kazanamayacagimiz belli. Bos yere üzüntü.

Geri
Üst Alt