FIBA EuroBasket 2025 | Türkiye 83-88 Almanya | Bitti | 14 Eylül

Basketbol da neyin nesi
Böyle bir şey hiç yaşanmadı, unutun

olvidar will smith GIF
Asla.

Surkeli birbiri ile oynamis ve dereceleri olan bir takima yenildik ki kadromuz muhtesem degil. Hatta yeni daha.

Her seye ragmen buyuk basaridir bu.

Bizim orjinal 12 Dev Adam jenerasyonunu tekrar yetistirmek cok zor

Sürekli final kaybediyoruz. Yeter be kardeşim.
Ulan bu fenerlilere kafayı yediler, iyice delirdiler falan diyorum da iyi bile dayanmışlar bunca yıl. Voleybol finalinden sonra bu beni delirtmeye yetti.

Bu berbat bench katkısına rağmen rakibin bu kadar ekstra çıkardığı maçta iyi getirmişiz yine maçı

Sürekli final kaybediyoruz. Yeter be kardeşim.
Ulan bu fenerlilere kafayı yediler, iyice delirdiler falan diyorum da iyi bile dayanmışlar bunca yıl. Voleybol finalinden sonra bu beni delirtmeye yetti.
O winnerlık tamamen bi kültür ya maalesef buna sahip değiliz.

Bugün tamamen tecrübesizliğe kurban edilen bi kupa oldu.

Alperin'in ilk yari 3 faul alması ve Bonga'nin mucizevi 3'lukleri maçın kaybedilmesine sebep oldu. Macin genelinde Turkiye Almanya'dan daha iyi oynadı bence.

Asla.

Surkeli birbiri ile oynamis ve dereceleri olan bir takima yenildik ki kadromuz muhtesem degil. Hatta yeni daha.

Her seye ragmen buyuk basaridir bu.

Bizim orjinal 12 Dev Adam jenerasyonunu tekrar yetistirmek cok zor
Sevgili Can

Almanya çok matah bir takım değildi, yenilmeyecek bir takım da değildi. Elimizdeki maçı kendi hatalarımızla verdik. Çoğu oyuncu gününde değildi, psikolojimizi de takım olarak iyi yönetemedik maalesef. Bence hoca da oyuncu sirkülasyonunu doğru yapamadı. Böyle yenilgiler can sıkar, moral bozar, adamı için için kemirerek yer bitirir. Keşke öyle yapsaydık, böyle yapmasaydık ahhhh dersin. İnşallah senin dediğin gibi düştüğümüz yerden gene ayağa kalkarız, ama zor be.

Yazık oldu, çok yazık.

Emeklerine sağlık. Biraz şansımız da bizden yana değildi. Son periyotta garip garip olmaz ama denilen üçlük yedik. Bizim attığımız da potanın içinden çıktı. Çok yorulduk son periyotta bi an boş bıraksak üçlük yedik. Sağlık olsun

Benchden hiç katkı alamadık adamlar iyi katkı aldı. Kenan da fazla ısrar ettik Şehmuz Shroder i iyi durdurmuştu çok kenarda kaldı. Son 4 dk hücumlarda çok saçmaladık önceki finallerden tek farkı son ana kadar önde getirdiğimiz maçı kaybettik. Uzun yıllar unutamayabiliriz bu finali bir daha buralara gelmek kolay olmayacak.

Sevgili Can

Almanya çok matah bir takım değildi, yenilmeyecek bir takım da değildi. Elimizdeki maçı kendi hatalarımızla verdik. Çoğu oyuncu gününde değildi, psikolojimizi de takım olarak iyi yönetemedik maalesef. Bence hoca da oyuncu sirkülasyonunu doğru yapamadı. Böyle yenilgiler can sıkar, moral bozar, adamı için için kemirerek yer bitirir. Keşke öyle yapsaydık, böyle yapmasaydık ahhhh dersin. İnşallah senin dediğin gibi düştüğümüz yerden gene ayağa kalkarız, ama zor be.

Yazık oldu, çok yazık.
Kaybettigin bir mac ama ikinciliginde asiri degerli oldugunu vurguluyorum.

Yoksa bana cok koydu elimizdeki maci vermis olmayi ama basket biraz boyle acimasiz bir spor bir noktada.

Cedi'ye inanilmaz uzuldum. Yoksa turnuva daha cok var. Onemli olan oyuncu yetistirmek.

6.5 dakika kala 76-71 öndeyken potayı zorlamalıydık. 2-3 defa dışarıdan lacka lacka 3 lük denedilier skor 76-77 'ye geldi. Alperencim sen üçlükcü değilsin neden sürekli bunu deneyip duruyorsun ? Alperen 5 de 1 Larkin 9 da 1 üçlük atmış. Tek Cedi 4 yada 5 tane üçlük atmış ona da son topu vermedi coach Alperen'e. kullandırdı.

Yabancı hakkını Larkin'de değil de başka bir oyuncu da kullansak daha iyi olacak Larkin eski Larkin değil.
Dorsey bizde olmalıydı. Bize sutor bir adam lazimdi. 9 da 1 3 luk nedir

Tamamıyla extra oyuncu farkıyla kaybedilmiş bir maç. adamlarda tristan, obst ve bonga devamlı extra skor üretirken bizde adem bona harici bir tane bile extra oyuncu çıkmadı. yazık oldu.

Kaybettigin bir mac ama ikinciliginde asiri degerli oldugunu vurguluyorum.

Yoksa bana cok koydu elimizdeki maci vermis olmayi ama basket biraz boyle acimasiz bir spor bir noktada.

Cedi'ye inanilmaz uzuldum. Yoksa turnuva daha cok var. Onemli olan oyuncu yetistirmek.
Jancımm dalgaya vurucam şimdi gene, ikincilikler fenerce başarıdır, bizce değil.
Kendine gel! 😃

Fenerce laflar etme, şaka bi yana gümüş madalya da hiç yoktan iyidir, yapacak bişey yok

Alperen son 5dk'ya kadar kusursuz oynadı ve tabi ki hem kalitesine hem turnuva performansına diyecek bir şey yok ama belki stres belki biraz yorgunluktan dolayı son 5dk o da su kaynattı... 2 tane saçma sapan el üstü üçlük salladı, bir tane çok basit pota altını saçma sapan bitiremedi. 23 yaşında biri için o kadar olur diyebilirsin tabi ama sonuçta onun da kafa belli ki gitti sonlarda tecrübe farkıyla...
Yapacak bir şey yok bir yerde sorumluluk alması gerekiyordu. Aldı ama patladı.. Cedi daha sıcaktı, bence ona bırakmalıydı

heriflerde 3 tane taş gibi nba oyuncusu var, işin bi fazlası bonga da bugün hayatının en iyi şut gününü geçirdi. yapacak bişey yok, dünya şampiyonluğunun getirdiği özgüven ve rahatlıkla son anlarda herifler bizden daha akıllı oynadı. bi dahakine biz yeneriz, bugün için yaşatılan dopingçinin başında olduğu basketbolumuz için fazla bile.

başta ergin hoca olmak üzere gerçekten emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Geri
Üst Alt