Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi! [Yeni]

Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi! [Yeni]

ben o kadar iyiysem, sen süpersin, cünkü bana karsi kazandin :)

bosver turnuva'yi, kimse zaten umursamiyor, biz kendi aramizda yapariz maclari :D ne zaman müsait olursan, yapalim. Malum ikimizde oynamasini bilmiyoruz :D:D beraber ögreniriz:)

hadi ordan ))))

ben seni cözdüm, bilerek "bilmiyorum, iyi degilim" diyip, milleti ters köseye yatirip, öyle vuranlardansin )))))

yahu, insan azcik yavas oynar

"su Billal kardesimizin yapti denilen illegal islerden yapmis olmasin bu da" dedim, hani su 7-0 macta ))))

seni yendigim maca gelince, ilk macti ve nasil oynadigimi bilmiyordun

ayrica Millito sagolsun, yoktan 2 gol var etti, yoksa zor kazanirdim.

hadi ordan ))))

ben seni cözdüm, bilerek "bilmiyorum, iyi degilim" diyip, milleti ters köseye yatirip, öyle vuranlardansin )))))

"su Billal kardesimizin yapti denilen illegal islerden yapmis olmasin bu da" dedim, hani su 7-0 macta ))))

vallahi iyi oynamiyor, yeniyim daha, PS3 daha bir kac ay önce aldim, daha önce bilgisayarda oynuyordum, gel mac yapak be Baris, pardon Salman :) sen yoksa bu yasinda ismini mi degistirdin:D

vallahi iyi oynamiyor, yeniyim daha, PS3 daha bir kac ay önce aldim, daha önce bilgisayarda oynuyordum, gel mac yapak be Baris, pardon Salman :) sen yoksa bu yasinda ismini mi degistirdin:D

tv yi diger odaya götürdüler, dvd izliyorlar ))

bursa macin ardindan ancak girerim ps3te online

evet... Arsenal 1 -1 Real Madrid

maç yapmak isteyen?

Salman Arslan ! Hasan Cemil seninle mac yapmak istiomus ;)

sizin caninizi yakmak icin online oluyorum, oynamak isteyenler davetleri yollasin, fark atmam, ortada gecer maclar ama kazanan herzamanki gibi ben olurum, orasi öyle tabi.

vay-hay

Meteyle cok pis 2 mac yaptik, sagolsun güzel maclar oldu )))

hadi ordan ))))

bu oyunun krali benim arkadas. seni herkes yeniyor 7-o az bile yenmisim seni. istesem 2 gol atarim sana. illegale gerek yok yaptiysam serefsiizim

bu oyunun krali benim arkadas. seni herkes yeniyor 7-o az bile yenmisim seni. istesem 2 gol atarim sana. illegale gerek yok yaptiysam serefsiizim

sen beni 6-0 yendin

7-0 Hasan la yaptigimiz mactaki skor

ayrica seninle tekrar mac yapmak isterim, simdi 1 farkla bile yenemezsin, baya antreman yaptim )))

sen beni 6-0 yendin

7-0 Hasan la yaptigimiz mactaki skor

ayrica seninle tekrar mac yapmak isterim, simdi 1 farkla bile yenemezsin, baya antreman yaptim )))

Hayatimda ilk defa 85'den sonra biri bana karsi top cevirmeye basladi. Senin gibi oyuncu 1995'ten beri gormedim :asd:

Hayatimda ilk defa 85'den sonra biri bana karsi top cevirmeye basladi. Senin gibi oyuncu 1995'ten beri gormedim :asd:

hahahah su ilk maci mi diyorsun, hani sen bir gol attin, durum 2-1 oldu bende bir gol daha atmayasin diye top cevirdim ahahaha ))))))))))

yenilseydim tv ye tekme atardim, cünkü son dk gol yedigim zaman deli oluyorum, deli )))))

bugün oynamak isteyen var mi, 1 saat sonra falan, varsa tv yi odama getireyim ))

Ulan Hasan, senin kadar uyuz oynayan birini görmedim yemin ederim ))))

Yahu ben oyniyorum, adam atiyor, cogu zaman fark atiyor.

Birinci gol her zaman kaleci vurus yaparken, stopere pas veririm genelde, araya girip kapiyor, öyle atiyor ilk golü.

Adam bana 50 gol attiysa, bunlarin 40'i benim kaptirdigim toplardan ve kontra ataklardan.

Topu kapiyor, 2 pas ve 3. pas demek = kaleci ile karsi karsiya ve gol.

Hani organize atak yapsa, manyak gibi pas yapsa, böyle atsa gollerini bir gram kafayi yemem ama resmen oynayan ben oluyorum, atan o, pis koyuyor adama ama ))))))

Sonra Mete ile yaptik bir kac mac, Reali sectigim zaman sansi olmiyordu Metenin, sonra acidim manu ve barcayi aldim, yendi beni ))))

Özellikle barca b.k gibi yahu, cok zor barcayla oynamak.

Mete sana karsi en cok su hamsikin takimini sectigin zaman zorlaniyorum.

Adam belesci yahu, hamsikten bahsediyorum, nerde tehlike varsa orda oluyor hiyar ve golsüz gecmiyor )))

ahahah Hasan, ne o öyle 5-6 attigin günleri mi özledin ahahaha )))))))

ayrica su madrid olayi da komikti Hasan, madridi "sana kalsin" diyorsan neden ayni 2 takimla mac yapmak istiyordun, sonra ben sorunca "senin olsun" demekle olmiyor bu is ))) almasaydin benim sectigim takimi ahaha )))

bu arada cezan ne zaman bitiyor, buraya yaz diyorsun ama burayi okuyan senle ben haric kimse yok zaten.

edit_ oha, 2 hafta yemissin, sebep küfür.

ahahah Hasan, ne o öyle 5-6 attigin günleri mi özledin ahahaha )))))))

ayrica su madrid olayi da komikti Hasan, madridi "sana kalsin" diyorsan neden ayni 2 takimla mac yapmak istiyordun, sonra ben sorunca "senin olsun" demekle olmiyor bu is ))) almasaydin benim sectigim takimi ahaha )))

bu arada cezan ne zaman bitiyor, buraya yaz diyorsun ama burayi okuyan senle ben haric kimse yok zaten.

edit_ oha, 2 hafta yemissin, sebep küfür.

Ziyaaaaaaaaaaa, bilmeyende beni zorluyorsun diyecek, maclar 5-0 bitmiyorsa 4-0 bitiyor, fark ne??bir an Sener Sen aklima geldi mesajini okurken :D:D

Geri
Üst Alt