Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Korktum simdi bak. Ava giderken avlanmayalım bide :ka23:

Korkmana gerek yok, o kadar iyi degilim. :asd: Daha cok gelistirmem lazim kendimi. :D

Yahu sen ne bicim oyniyorsun arkadas, attigin tüm goller kontra ataklardan. )))

Insani deli ediyorsun, sonra hizli oynayip atiyorsun golünü )))))

Ayrica kalite farki ortada. Top bendeyken, senin topcun bana dokundu mu, aliyor benden topu.

Neyse, kale önünde heycan yapmasaydim mac 5-3 falan biterdi ama olmadi )))))))

Ulan kafayi yedim, adam hep ayni seyleri yapip, göstere göstere atti kontraratkalrdan.

Benim topcularim b.k gibi agir bu arada, keske cska moskovayi alsaydim, vagner love, honda, dumbia falan, en azindan bir iki gol atardim )))

Bu arada, gruptaki en iyi takim/oyuncu ile oynadim, deplasmanda 5 yedim, cokta kötü bir tablo degil hani ))))))))

Olm orta sahami gecemedin la, ne kontrasi ?? :asd:

Sen bütün bulduklarini atsaydin ve bende bütün bulduklarimi atsaydim mac 12 - 3 felan biterdi. :asd:

Korkmana gerek yok, o kadar iyi degilim. :asd: Daha cok gelistirmem lazim kendimi. :D

Olm orta sahami gecemedin la, ne kontrasi ?? :asd:

Sen bütün bulduklarini atsaydin ve bende bütün bulduklarimi atsaydim mac 12 - 3 felan biterdi. :asd:

Ya nasil geceyim anasini satayim, diyorum ya, senin topcun bana dokundu mu, aliyordu benden topu.

Ayrica cok defansif oynadin, adamlarin senin yarin sahanda duvar gibi bekliyordu ben hizli oynamaya calsissam bile.

Kaptigin toplari Ronaldo, Higuana atip, bitirdin isi iste )))

Senden bu kadar korkak futbol beklemiyordum ))))))

Olabilir online oynayanlarin cogu boyle oynuyor, taktikleri degistirerek hepsini100 filan yapiyorlar.. Googledan pressure abusers diye arat

Ya nasil geceyim anasini satayim, diyorum ya, senin topcun bana dokundu mu, aliyordu benden topu.

Ayrica cok defansif oynadin, adamlarin senin yarin sahanda duvar gibi bekliyordu ben hizli oynamaya calsissam bile.

Kaptigin toplari Ronaldo, Higuana atip, bitirdin isi iste )))

Senden bu kadar korkak futbol beklemiyordum ))))))

Takim halinde defans takim halinde atak diyorlar ona. Ben takim halinde oynuyorum, yeri geldiginde oyunu yavaslatiyorum ve sonra pas yaparak seni uyutuyorum. :asd:

Fifa'da high pressure ile oynayan cok, ultra defense ondan sonra counter attack oynayan cok, yani anti futbol. Bir de oyuncular 90 dakika boyunca yorulmuyorlar, cistom tacticten ayarlaniyor bunlar

95-2007 arası hep baskılı futbol oynadım Fifa oyunlarında. Sonra 2008'de analog olayı cıktı derken 2011'e kadar ara verdim. Efsane geri döndü ama bir kac tüyoya ihtiyacı var :ka23:

Takim halinde defans takim halinde atak diyorlar ona. Ben takim halinde oynuyorum, yeri geldiginde oyunu yavaslatiyorum ve sonra pas yaparak seni uyutuyorum. :asd:

Neyse, bunun daha rövansi var, adam akilli sistem bulmam lazim, oyunun daha ilk yarisi bitti ))))))

Bilerek sallamiyorum 5000 e yakin puanim vardi, 250. siraya kadar yukselmistim ps3 siralamasinda onlineda, sonra oyunu ciddi oynamamaya basladim contra atak ve high pressure abuserlari gorunce.. Bunlar taktigi degistirip 3,4 oyuncu ile senin 18ine kadar giriyor, yorulmadan baski kuruyorlar.. Sen arkani donup top saklamayi denesen bile topu ayagindan aliyorlar

Neyse, bunun daha rövansi var, adam akilli sistem bulmam lazim, oyunun daha ilk yarisi bitti ))))))

Sistem ile alakasi yok bunun. Pas yapmayi ögrenmen lazim, sen düsünmeden ileriye atiyorsun hep topu, ya uzun yada sert. Loungelarin birine gir ve baska kisilere karsi hazirlik maclari yap. Ordada pas yaparak arkadan cikmaya calis.

ha bir de 5li defans oynayanlar var, bununla birlikte ultra defans ve kontra atak.. Sen oyunu rakip sahada oynarken ani bir kontra atakla rakipten 6 oyuncu suratle yari sahayi gecip hemen kaleci ile karsi karsiya'ya kaliyor

Sistem ile alakasi yok bunun. Pas yapmayi ögrenmen lazim, sen düsünmeden ileriye atiyorsun hep topu, ya uzun yada sert. Loungelarin birine gir ve baska kisilere karsi hazirlik maclari yap. Ordada pas yaparak arkadan cikmaya calis.

Ya ben nasil pas yapayim eger sen bana dokunur, dokunmaz topu kaybediyorsam?

Ya ben nasil pas yapayim eger sen bana dokunur, dokunmaz topu kaybediyorsam?

Onu mac yaptikca ögreniyorsun. Sen daha top saklamasini bile tam beceremiyorsun. :asd:

Fifa kolay gözüksede acayip zor bir oyundur, ben mesela yillardir bu oyunu oynamama ragmen ilk basta zorlanmistim Fifa11'de. 1ay felan acayip zorluk cektim oynarken ama sonra yavas yavas alistim oyuna.

Onu mac yaptikca ögreniyorsun. Sen daha top saklamasini bile tam beceremiyorsun. :asd:

Fifa kolay gözüksede acayip zor bir oyundur, ben mesela yillardir bu oyunu oynamama ragmen ilk basta zorlanmistim Fifa11'de. 1ay felan acayip zorluk cektim oynarken ama sonra yavas yavas alistim oyuna.

Birde benim en büyük sorunum maci 0-0 baya götürebiliyorum, mesela ilk yaptigimiz hazirlik maci, kaleci falan cosmustu ama ne zaman 1. gol gelirse, arkasi yagmur gibi geliyor anasini satayim )))))))

Birde benim en büyük sorunum maci 0-0 baya götürebiliyorum, mesela ilk yaptigimiz hazirlik maci, kaleci falan cosmustu ama ne zaman 1. gol gelirse, arkasi yagmur gibi geliyor anasini satayim )))))))

Son vurus, pas ve hizli oynamayi calisman lazim, bide defans. Yarina kadar biraz atreman yap, yarin Barca'nan macin var. :asd:

Son 4-5 gündür 25 civarı mac kazandım, fakat topladıgım puan 400'ü gecmez. Mac 2/3-0 falan olunca kacıyolar hemen.

Son 4-5 gündür 25 civarı mac kazandım, fakat topladıgım puan 400'ü gecmez. Mac 2/3-0 falan olunca kacıyolar hemen.

Aynen. Bende hep ilk 30dk skor 3-0 felan olunca kaciyorlar. Onun icin zaten bu aralar cok online oynamiyorum, sarmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt