Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

En az 2 kisi ve en fazla 11 kisi ile oynaniyor. Bi takim aciyorsun arkadaslarinla ve o takimla yendikce puanlarin yukseliyor ve bir ust lige gidiyon (oyle birsey).

Diyelim 2 kisi ile oyniyorsun ozaman 1 kisi "HEPSI" aliyor, yani butun takimla oyniyabiliyor (10 oyuncuyla) diger kisi 1 oyuncu olabiliyor ve sadece onu yoneltebiliyor. 3 kisi ile oynarsan HEPSI alan kisi 9 oyuncuyla oyniyor diger 2 kisi 1 oyuncuyu yoneltiyor.

Bilmem anlatabildimmi:D Turkcem de okadar iyi degil zaten hehe.

iyi de, teamworkun aynisi iste.

burda anladigim kadari ile ligler var ve kazandikca yükseliyorsun ..?

tayfun, fatih atmaca nin yerine baska birini al oyuna

3:20. Asagı yukarı 4 saat sonra evdeyim.

evine gidip, yemek yiyip falan derken bizim burda (avrupa) saat 2 olacak, ben saat 3'e kadar yatmicam büyük ihtimalle, bir iki haizrlik maci yapalim )))

Necati favori gibi duruyor, bakalim sen de favorilerden biri misin )))

yalniz simdiden söyliyorum, ben baya kötü oynuyorum, canin sIkIliyorsa iyi olmayanlara karsi oynamaktan, simdiden söyle )))

iyi de, teamworkun aynisi iste.

burda anladigim kadari ile ligler var ve kazandikca yükseliyorsun ..?

Dogru aynisi olabilir:D Ligler degildi takimlar var iste ve seviye diye bise var cok yenilirsen mesela 30. seviyeden 35 iniyorsun. Cok yenersen 25. seviyiye yukselion mesela.

avine gidip, yemek yiyip falan derken bizim burda (avrupa) saat 2 olacak, ben saat 3'e kadar yatmicam büyük ihtimalle, bir iki haizrlik maci yapalim )))

yalniz simdiden söyliyorum, ben baya kötü oynuyorum, canin sIkIliyorsa iyi olmayanlara karsi oynamaktan, simdiden söyle )))

Estf.

Biraz övünmek gibi olucak ama, ben Fifa 2007 ve evvelinde efsaneydim. Ama 2007'den sonra analog olayı cıktı bende analog ile oynayamadıgım icin almadım elime Fifa 2008'i. Derken is guc araya girdi ve 2011'e kadar oynamadım oyunu. Yani bende bir nevi acemiyim ;) Sistem gercekten degisik, yine iyi ama cok baska bir oyun olmus.

Grup C'liler. Yarim saate girecem. Kacmak yok, ezecem hepinizi. :happynew::tiphat:

Diger gruplardan ezilmek isteyen varsa, BJKDELGADO , eklesin, ezilmek bu aksam bedava nigga. :yenieek:

avine gidip, yemek yiyip falan derken bizim burda (avrupa) saat 2 olacak, ben saat 3'e kadar yatmicam büyük ihtimalle, bir iki haizrlik maci yapalim )))

Beni favori olarak göstermeyin. Benim sagim solum belli olmuyor. Bi bakarsin 10 tane atarim sonrada bi bakarsin cok rezil oynarim, benim ortam yoktur. :asd:

1 Numara benim,.

Hazirlik macinda 7-0 yenildimki ligde ciddiye almayin diye.

Sen Barca ile, Neco dan 7 yedin ya, gözümde cok kücüldün, ))))) oysa seni "Necati den daha iyi dir büyük ihtimalle" diye tahmin ediyordum )))))

Hazirlik maci falan bahane, adamdan 7 tane yemisin, üstelik en azindan bir, iki tane atamamissin, daha ne diyon Tayfun )))))))

Arkadaslar 10 dakikaya giriyom, eklemeyen Fenerli olsun.

:tiphat:

Sen Barca ile, Neco dan 7 yedin ya, gözümde cok kücüldün, ))))) oysa seni "Necati den daha iyi dir büyük ihtimalle" diye tahmin ediyordum )))))

Hazirlik maci falan bahane, adamdan 7 tane yemisin, üstelik en azindan bir, iki tane atamamissin, daha ne diyon Tayfun )))))))

Hersey daha iyi olacak.Takimimdan memnunum.Iyi mücadele ettik.

Ligde gercek Barcelonayi herkez görecek!

kendisini en guclu olarak goren kisi ile mac oynamak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt