Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Arkadas, bir macta bukadar pozisyon kacirdigimi hatirlamiyorum. Ulan Lampard.

Ama Bilal kardes gercekten cok iyi. Ben normalde 3-4 sallayip gonderirim. Bilal kardes'e her an gol atabilirim gibi geliyor, ama her an gol yiyebilirim gibi geliyor. Final oynar bu Bilal. Defansi bilmeyen arkadaslari cok feci fircalar, benden soylemesi.

mehmet cozdu beni. defansi bilmeyen karsima gecmesin vallaha ama her an gol yiyebilirim

mehmet cozdu beni. defansi bilmeyen karsima gecmesin vallaha ama her an gol yiyebilirim

Kontraya cok iyi cikiyon. Ben defansi cok iyi yaparim. Kontrada zorlanmam. Fark etmissindir oyuncuya degil, topun gidecegi yere kosarim. Deli dana gibi X tusuna basan arkadaslar'i ezersin gibi.

Finalde gorusmek dilegiyle.

Kontraya cok iyi cikiyon. Ben defansi cok iyi yaparim. Kontrada zorlanmam. Fark etmissindir oyuncuya degil, topun gidecegi yere kosarim. Deli dana gibi X tusuna basan arkadaslar'i ezersin gibi.

Finalde gorusmek dilegiyle.

Yaa bi git isine, ilk evvel benim gurubundan cıkmayı becer sonra finali lafını agzına al :asd:

baska oynamak isteyeN??

Fifa oynarken sol diz on capraz baglarimi yirttim galiba. Bacagimin ustune basamiyom ve dizim ates gibi yaniyor

yok demmekki rakip baska zaman insallah. saglicakla kalin

Memo Bilalle bi mac daha yapıp City olsana bu sefer.

tabi oynariz fatih neden olmasin saka yapmistim. iddialiyim final benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt