Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

kimmis beni ezecek olan kisi? calim manyagi yapacak kisi?

arkadas hasan karsi oynadim adam 5 cekti bana yaw adam psikopat oynuyor one öyle burdakiler galiba hepsi böyle ben en iyisi kaleye zapatayi transfer ediyim belki o kurtarir

en krali kimse oynamak istiyorum. koc olur moc olur farketmez benim icin skor bellidir

Kardesimle beraber oynuyorum

Beyler onu bunu bilmemde , az cok mesajlarinizi okudum , ben almanyadan katiliyorum ve cook iddialiyim ,

COOK IDDIALI olanlar buyursunlar .. acemiler icin fifa kurs günleri hafta ici 6-7 arasi :))) neyse saka maka bir yana ..

COK IDDIALIYIM diyenleri bekliyorum ; tugrulinho25

cumartesi lig maclari var (süperlig gercek maclar yani)

ben mesela fenerin macini izlerim, fifa oynamaktan.

tabi saat 23 ten sonra fifa oynarim ama.

arkadas hasan karsi oynadim adam 5 cekti bana yaw adam psikopat oynuyor one öyle burdakiler galiba hepsi böyle ben en iyisi kaleye zapatayi transfer ediyim belki o kurtarir

yok usta be, mesela ilk macimi kazanamadim, gerci kendi ellerimle 1 puani hediye ettim, öyle bir gol yedim ki, Turan arkadas anlatsin golü :D:D 1-0 geriye düstükten sonra baya cabaladim, ancak 1-1 bulabildim, iyi macti ama

senin maca gelirsek, aslinda cok iyi oynadigimi düsünmüyorum, hatta oynarken bir arkadasla telde konusuyordum, tabi ki headsetle:) istedigin zaman, ve zaman oldugunda oynariz tekrar, hatta analizini bile yapariz burada :D

ama herhalde en zor grup acik ara bizim grup, baksana diger iki oyuncu baya iddiali...Bu arada erkan kardes, biraz paslasmayi gelistir, pek zaman da almaz, mesela ben bu seneye kadar fifayi hep pcde oynardim hemde controllersiz, klavye ile :) bu PS3 ile ilk senem ve daha katedecegim coooooooook yol var :):)

Bizim gruptaki diger arkadaslara: Bugün Online olun lütfen aksama dogru maclarimizi yapalim yarin muhtemelen zamanim yok, misafirlige gidecegim ama FIFA yi belki yanimda götürürüm :D:D

herkese eglenceli maclar

varmi rakip? 1 sata sonra kapisalim

KARDES VALLA tsi saati ile 18.00 da cikiyorum evden 13 yasindaki genclere futbol egitimi vermek icin.

simdi online im ve gelirsen oynariz 18.00 ye kadar zaman var

10-15dk sonra geliyom ekle beni istersen -> Fatiih52

inter-arsenal maci basliyor. fatih vs bilaldemir

arsenal 7-0 inter bilal demir win

inter 2-5 arsenal bugunluk bu kadar antremana gidiyorum arkadaslar. gece gorusmek uzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt