Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Yahu dün beklerken uyuya kalmışım kusura bakmayın. Bugun kesin yapalım maçlarımızı :D

arkadaslar aksama zamanim yok, su an online`im, benim grupdakiler online ise mac yapalim, 2 macim daha var...veya digerleriyle hazirlik maci yapalim, oynamak isteyen? PS3 de de yazabilirsiniz isim: gala_barca

isteyenle hazırlık maçı yapabiliriz bugun ayrıca tayfun sana uyarsa bugun yapabiliriz maçımızı

evet güzeldi maçların hepsi, fark ettinmi bilmiyorum son vuruşlarda biraz beceriksizim, kale topla kaleye koşsam daha çok gol atarım sanırım, çok güzel şekilde giriyorum ceza sahasına ama son vuruşlar Pino 2 yani :D bunları düzeltmem lazım uzun zamandır oynamamıştım 2-3 haftaya yakındır, :D

dipnot; senle riverplate & boca maçı yapalım bir ara

Bende PS3'ü aldım, evi tasıdık vs. derken bir kere oynayıp kutusuna koydum. Bu ayın basında tekrar oynamaya basladım. Zaten bakma o kadar iyiyim falan diyorum ama bende Fifa 2007'de kaldım, o zamandan beri ilk defa aldım oyunu. Kalecinle 2-3 kere adamıma pas verdin atamadım yani gördün :asd:

Hangimiz digerini online yakalarsa davet etsin, Boca-River macı yapalım.

Kusura bakmayin renktaslar.

Araya acil is cikti dün gece.

Bugün yapacam maclarimin hepsini.

Gruptan herkez hazir olsun!

Yalniz iki mac yapilmis dün gece sadece.

Bugün daha fazla olmasini istiyorum.

Ben birtek Barış Argunşah ile mac yapmam lazim daha.. Onuda bugun yapariz umarim. Barış nezaman musaitsen soyle yapalim :)

Bizim grup olmadi, grup D. Kimse online gelmiyor

Bizim gurupta sonuclar ve puan durumu nedir simdi?

Baris davet ettim seni bekliom simdi.. Cabuk oynasak iyi olur gitmem lazim az sonra.

Inter 2-1 Liverpool ~ Turnuva icin.

valla ben 2 gecedir uyumuyorum, simdi simdi siram gelecek diye, benim grubumdakiler daha ilk macini yapmamislar, bugün yine birsey cikmazsa, beni listeden silin.

hasta gibi hissediyorum kendimi, 2 gece uykusuzluktan ))

bende iki gündür bekliyorum ve benim gruptakilerle sadece 1 kisi ile mac yaptim, simdi de gece 1e kadar yokum, umarim gece bir kac kisi gelirde simdilik kalan 2 macimi da yaparim. sözü, sinan eroglu ve bilal demire

ilk 3 maclar ne zamana kadar tamamlanmali bence pazar gecesine kadar tamamlasin herkes...hep online im kimse yok daha 4.-5 mac oynanmis, bizim turnuva normal liglerden uzun sürer herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt