Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Benim maclarim disinda bizim grupta bütün maclar oynanmis. Bu aksama dogru bizim grup tamamlanir büyük ihtimal. Grup D hic islemiyor, bir mac bile oynanmamis. Bu turnuva böyle gitmez. Önce ismini yazdir sonra hic gelme buraya. :o

Benim maclarim disinda bizim grupta bütün maclar oynanmis. Bu aksama dogru bizim grup tamamlanir büyük ihtimal. Grup D hic islemiyor, bir mac bile oynanmamis. Bu turnuva böyle gitmez. Önce ismini yazdir sonra hic gelme buraya. :o

Bende anlamiyorum bunu.

Dolapta son cikolatayi görüp,baskasi yemeden,ben yigim misali gibi.

Baskasi girmeden ben girimde,sonra keyfime göre takilirim olmus sanki!

grub maci istgiyorum tik yok arkadas. ne bicim bur gruba dustum

Benim gruptakileri hic online goremedim.. halen bi oyniyamadim bi mac :(

buradan aktif olanlardan grup yapalim. mesela 9 kisi. 8 mac iceri disari 8 mac 16 mac eder. 8li grup yapalim. ben girdigimhalde mac oyanaymiyorum sacmalik bu

arsenal 4-0 almanya. bilaldemir vs hasan cemil. bilal demir win

bilal arkadas iyi oynuyorsun ama sana bir soru: neden teamwork modusunu sectin?

benim oyuncular biraz tuhaf hareket ediyordu ve teamwork modusunda karsi takimin gücünü göremiyorsun, yanlis anlama ama biraz garibime gitti. gerek yok böyle seylere, ac normal modusu oynayalim. Ikinci mac zaten benim sahamda, onu öyle yapacagiz, teamwork mecbur kalmadikca yapmayacagim.

uzun lafin kisasi: demek istedigim teamwork de arsenali güclendirmedigin ne malum, veya benim oyunculari manipüle ettigin. Gerek yok böyle seylere, eglenmesine oynayalim.

Lyon rakipleri, fender_05 ekleyin psn'yi akşam 1'den sonra online olacağım

ciddi misin hasan? istedigin gibi oynariz ikinci maci hic merak etme sen. ayrica almanya ile arsenali yenmen imkansiz. cok mac yaptim buradakilere onlara sor beni istersen. bu oyunun forumda 3 ustasi varsa biri benimdir. yanii yenildim diye uzulmene gerek yok beklenen birseydi zaten

teamworku neden sectin diye sordun bir de cunku hicbirzaman daha takildigina rastlamadim da ondan.

oyunculari guclendirmek ne alaka ben onu da cozemedim. yok oyle birsey

Lyon rakipleri, fender_05 ekleyin psn'yi akşam 1'den sonra online olacağım

aksam 1 mi? gece 1 demek istedin muhtemelen,kusura bakma yarin is güc var, bu gece zamanim yok, bütün hafta sonu baktim, yoktun. Neyse artik ne zaman ikimizin zamani olursa, muhtemelen 1 hafta sonra.

Bence turnuvayi degistirmeliyiz, kimsenin umrunda degil, aktif olmayanlar ikinci turda turnuva disi kalsin, turnuva da aktif olanlar onlarin yerine tur atlasin.gelecek sefer de daha iyi bir yöntemle yapalim turnuvayi, lig usülü de olabilir.

Sayın Bilal Demir, birşey rica edicem mümkünse maçları EA Games'in serverlarından yapalım yani lobi'den

aksam 1 mi? gece 1 demek istedin muhtemelen,kusura bakma yarin is güc var, bu gece zamanim yok, bütün hafta sonu baktim, yoktun. Neyse artik ne zaman ikimizin zamani olursa, muhtemelen 1 hafta sonra.

Bence turnuvayi degistirmeliyiz, kimsenin umrunda degil, aktif olmayanlar ikinci turda turnuva disi kalsin, turnuva da aktif olanlar onlarin yerine tur atlasin.gelecek sefer de daha iyi bir yöntemle yapalim turnuvayi, lig usülü de olabilir.

gece 1 'den sonra yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt