Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fifa 11 PS3 Online Turnuvasi!

hehehe :D Bilal bakalim bana karsi yenebilecen mi.. davetiye gonderiyon mi hazir olunca ?

umut, serafettin rica etti son mac diye. lutfen su mactan sonra sana oynayim

abi lutfen son mac oynayayim serafettin ile, kiramadim valla. sonra sana fazladan oynariz sen hazirlan

tamam bekliyom ben Bilal..

arsenal- 4-1 barcelona. siradaki gelsin.. rakip olamassin diye msj da yerlerdeydim gulmekten. umut davetiye gonderiyom kardes

4 mac 3 galibiyet bir beraberlik. eyvallah

tamam kardes bekliyom

zuhaha gelmis buraya hava atiyor once korkmadan kontra atak oynama. Senin gibi oynayanlarla cok mac yapti kazandigin maclarda en fazla yuzde 45 topla oynama orani ile oynadin.

alt ustu bir oyun ne diye sinirleniyorsunus beylerr.

umut super macti yine oynayalim 1-1 bitti merak edenlere

Dogru bilal guzel macti :D

Bilal laftan anlamiyorsun galiba, rakip olamazsin diyorum dalga geciyorsun. Adam gibi baglanti olsa, gol bile atamazsin ciddi oynasam. Biraz akil olsa anlarsin zaten. Butun gollerini ver kactan attin neredeyse, bu benim oyuncuyu takip etmememden kaynaklaniyor. Cunku sinir bozucu teamplay uzerinden oynamak. Utanmadan birde havaya girmissin.

Cok kotu oynayarak kaybetsem zaten kabul ederim. Ama bu sekilde oynamayi sevmiyorum, cunku sana avantaj sagladigi kesin, herkese karsi bu sekilde oynuyorsun. Ben de tam tersi sadece sana karsi boyle oynamak zorundayim. Dezavantaj oluyor.

yav arkadas baglantiyi ea yapamadi aramizda. o kadar lafi uzatma. umut super macti yine yine beraberlik. hadi yeniden

Şerafettin ve Umut niye turnuva maclarinizi oynamiyorsunuz? Neguzel ikinizde onlinesiniz iste :)

2-2 bitti guzel macti dogru :D

forumdaki dengim umut artik

umut herhangi bir dezavantaj oluyormu senle oynayinca sana? + baglantim nasil?

Bilal sende iyisi yoksa o zaman turnavayi oynamaya bile gerek. Konu kilitlensin sampiyon benim

Bilal o kadar kotusunki tabiki senin asla dezavantajin olmaz cunku benim gibi 3,4 kisi arasindan cikamiyorsun demekki. Konustukca batiyorsun gece senle bir mac daha yapalim bu kez Chelsea ile oynarim. Team Play tam Chelsea rastgele x bas top sende

arsenal 6-3 ac milann bilal winnn. fender e karsi oynicam turnava maci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt