FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Gaza geldim lan, gidip biraz oynayayim.

Valla iyi kadro kurmusun ama sene 5 sende ben daha 2ci sezondayim....

Messiyi satmayi dusunuyorum zaten , Bu Fifada çok zayıf yapmışlar onu , Sneijderi alıcam ...

Bu Fifa 11de en beyendigim adam Yaya Toure , adami her takima alirim :)

Messi'yi sag acik oynatmayacaksin, sag forvet olarak oynat. O zaman cok daha yararli oluyor. :D

Bende hep Essien'i alirim ilk sezonda. Yaslandigi icin gecen sezon sattiydim onu. :asd:

Gaza geldim lan, gidip biraz oynayayim.

:asd: :D

4-2-1-3 oynat mesela. 2 defansiv orta saha, 1 box-to-box, 3 tanede forvet. Bu sistemde dengeyi bulabilirsen cok iyi is yapar. :D

Öyle oynatmayı duşunuyorum , hem fizik gücüm daha yüksek olur , dur ben gidip 4-5 mac daha yapayim zaten yakinda devre arasi var ozaman biseyler yaparim :D

Orta sahayi bu oyunculardan kuracagim , Yaya Toure , Busquets , Mascherano , A.Song ve bi guclu isim daha alicam Staminasi cok yuksek olan

Yardimlarin icin tesekkur ederiz yine bekleiz ;)

Hadi gule gule...

:D

Evet, 2015 yilindayim Man City'nen.

Ben de ilk iki sene köln ile başladım.Müthiş 2 sezon geçirdim. 5 yıldız oldum. Real MAdrid-Barça-inter-milan-juve-marsilya-porto dan teklif geldi.

Tabii Realli olarak hemen reali aldım. Real Madrid ile 3.sezonuma başladım. Ama üniv. den dolayı evde olmadığımdan oynayamıyorum maalesef.

Orta sahayi bu oyunculardan kuracagim , Yaya Toure , Busquets , Mascherano , A.Song ve bi guclu isim daha alicam Staminasi cok yuksek olan

Yardimlarin icin tesekkur ederiz yine bekleiz ;)

Hadi gule gule...

:D

Boateng'i de al. Oda iyidir. :D

Ben de ilk iki sene köln ile başladım.Müthiş 2 sezon geçirdim. 5 yıldız oldum. Real MAdrid-Barça-inter-milan-juve-marsilya-porto dan teklif geldi.

Tabii Realli olarak hemen reali aldım. Real Madrid ile 3.sezonuma başladım. Ama üniv. den dolayı evde olmadığımdan oynayamıyorum maalesef.

Bende mesela gecen sene Fifa10'da 3.Ingiliz liginden bir takim alip 5 yildizli takim yaptiydim. Böyle kücük takimda baslayip büyük takima yükselmekte keyifli oluyor. :)

online oynamak varken, kariyer baslatip, hayatta oynayamazdim.

simdi zorlasaniz bile oynayamam.

online ve arkadaslarinla beraber bir mac yapmak cok zevkli.

kariyer modusu baslatmak falan, cok can sIkIcI isler bence.

birde cok zaman calan isler.

online oynamak varken, kariyer baslatip, hayatta oynayamazdim.

simdi zorlasaniz bile oynayamam.

online ve arkadaslarinla beraber bir mac yapmak cok zevkli.

kariyer modusu baslatmak falan, cok can sIkIcI isler bence.

birde cok zaman calan isler.

Bende online oyunuyorum , ama hepte online oynamak saçma . [bence]

Karİyer yapanlar balotelliyi almali mutlaka oyunda oynadigim en iyi 3 forvet arasina girer kariyer modu icin mikemmel

Geri
Üst Alt