- 23 Temmuz 2009
- 16.405
- 1.150
- 1.778
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
Gaza geldim lan, gidip biraz oynayayim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla iyi kadro kurmusun ama sene 5 sende ben daha 2ci sezondayim....
Messiyi satmayi dusunuyorum zaten , Bu Fifada çok zayıf yapmışlar onu , Sneijderi alıcam ...
Bu Fifa 11de en beyendigim adam Yaya Toure , adami her takima alirim![]()
Messi'yi sag acik oynatmayacaksin, sag forvet olarak oynat. O zaman cok daha yararli oluyor.
Bende hep Essien'i alirim ilk sezonda. Yaslandigi icin gecen sezon sattiydim onu.
![]()
![]()
Ozaman sistem batiyor hocam , bi Messi icin Sistemi heba etmem![]()
4-2-1-3 oynat mesela. 2 defansiv orta saha, 1 box-to-box, 3 tanede forvet. Bu sistemde dengeyi bulabilirsen cok iyi is yapar.![]()
Öyle oynatmayı duşunuyorum , hem fizik gücüm daha yüksek olur , dur ben gidip 4-5 mac daha yapayim zaten yakinda devre arasi var ozaman biseyler yaparim![]()
Evet, 2015 yilindayim Man City'nen.
Orta sahayi bu oyunculardan kuracagim , Yaya Toure , Busquets , Mascherano , A.Song ve bi guclu isim daha alicam Staminasi cok yuksek olan
Yardimlarin icin tesekkur ederiz yine bekleiz![]()
Hadi gule gule...
![]()
Ben de ilk iki sene köln ile başladım.Müthiş 2 sezon geçirdim. 5 yıldız oldum. Real MAdrid-Barça-inter-milan-juve-marsilya-porto dan teklif geldi.
Tabii Realli olarak hemen reali aldım. Real Madrid ile 3.sezonuma başladım. Ama üniv. den dolayı evde olmadığımdan oynayamıyorum maalesef.
online oynamak varken, kariyer baslatip, hayatta oynayamazdim.
simdi zorlasaniz bile oynayamam.
online ve arkadaslarinla beraber bir mac yapmak cok zevkli.
kariyer modusu baslatmak falan, cok can sIkIcI isler bence.
birde cok zaman calan isler.
Bende online oyunuyorum , ama hepte online oynamak saçma . [bence]
biz niye mac yapmadik oyniyorsan, söyleseydin, ezedim seni, ver-kaclarimla ))))
biz niye mac yapmadik oyniyorsan, söyleseydin, ezedim seni, ver-kaclarimla ))))
ver-kac'da üstüme yoktur. network düzelsinde bi ezeyim seni![]()
![]()
biz yaptik mi hic ))?
ben var-kac yaptim mi, kaleci ile karsi karsiya kalirim )))
Karİyer yapanlar balotelliyi almali mutlaka oyunda oynadigim en iyi 3 forvet arasina girer kariyer modu icin mikemmel
Bende aldım 3cu sezon takımda Messiyi dövdu , sonra messi sozlesme uzatmadi![]()