FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

ne oldu yuh diyon, dogru taktigi secip, son yaptigimiz 2 mac zor kurtuldun elimden )))

(berabere bitti ikiside)

8 kisiye 6 atmak kolay tabi ))

birde yazmamis adam, maci 8 kisiyle bitirdigimi ))

adama sorarlar, neden 8 kisi kaldin diye, 3 tane yüzde yüzlük pozisyonda ayagima celme taktin, herhalde cakacak hakem sana 3 tane kirmizi.

kirmizi kartlik pozisyonlari da sayarsan seni 9-0 yendim, utan be :)

salman seni her türlü ezerim, her türlü, havada karada suda nerde oynarsak oynayalim, ezer gecerim:D

arasira belki biraz kafa tutarsin ama o da sadece anlik olur :)

ayrica salman sana bir tavsiye, illa pas yapayim diye pas yapma, hic bi moka yaramiyor senin on defa ayhan gibi kaleciye geri pas yapman, Barcanin gercekte oynadigi gibi oynamak istiyorsan o baska bisey, dikine pas yapacaksin, 44565676786787956 defa geri pas yapmakla mac kazanamazsin en fazla 0-0 biter, ama ben her türlü sana gol atarim rahat ol :)

Su böcek beni etkilemese hepinize ezecektimde... Neyse.

Gidin yatin.

Salman ben yenmekten biktim sen yenilmekten bikmadin anlasilan, hafta sonu yokum, sen biraz antrenman yap, ögren haftaya senin ifadeni alirim yine FIFA'da;)

ayrica salman sana bir tavsiye, illa pas yapayim diye pas yapma, hic bi moka yaramiyor senin on defa ayhan gibi kaleciye geri pas yapman, Barcanin gercekte oynadigi gibi oynamak istiyorsan o baska bisey, dikine pas yapacaksin, 44565676786787956 defa geri pas yapmakla mac kazanamazsin en fazla 0-0 biter, ama ben her türlü sana gol atarim rahat ol :)

benim orda amacim sana gol atmak degildi ki, 7 kisiyle ne gol aticam, ben sana top gelmesin diye yaptim onu, seni kosturmak icin.

top sende olsa, zaten defansta kimse kalmamis, herkes kirmizi yemis, mac daha farka giderdi.

Geri
Üst Alt