FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

aynen yahu, karsidakinin caresiz oldugunu görmek hic ama hic zevkli olmuyor, ama mesela murat kesen arkadasla acayip cekismeli geciyor maclar.kiran kirana.

Hacı oynıyacağın rakipleri iyi seç herkesle oynama sana karşı çağresiz adamlarla oynarsan senide geriletir oynunu bozar .

Neyse mair, bakiyorum korku basmis sizin oralara, 2 mac berabere bitti diye maclar bir anda zevksiz hal almis ahhaaaha)))))

yok zevksiz demeyelim de, tam konsantre oynamiyorum sana karsi, mkesen'i gördükten sonra, mkesenle oynarsam mactan sonra sanki sahada oynamis gibi hisediyorum kendimi, senin ki antrenman maci gibi geliyor bana, ama iyi maclar oluyor yine de, her ne kadar sonuc hep ayni olsa da :)

yok zevksiz demeyelim de, tam konsantre oynamiyorum sana karsi, mkesen'i gördükten sonra, mkesenle oynarsam mactan sonra sanki sahada oynamis gibi hisediyorum kendimi, senin ki antrenman maci gibi geliyor bana, ama iyi maclar oluyor yine de, her ne kadar sonuc hep ayni olsa da :)

evet, son maclarda beraberlik, zor kurtuldun vallahide)))

niye kapattin, bir tane daha yapsaydik, yenerdin varya))

bunu bildiigin icin kapatmisindir)))

Kavgada düşmana söylenmez :SS:

Geri
Üst Alt