- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
t-brickler..
t-brickler..
PES tek geçerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PES tek geçerim
t-brickler..
PES tek geçerim
salman![]()
Mahir, ne diyorsun )))
Bu arada oglum niye zamana oyniyorsun la, 10 kisi kalmisim, gol yememek icin herseyi yapicam, sen gidip zaman oynayip, bana iylik yaptin, bir yandan da yakistiramadim yani, bu kadar mi düstün )) 10 kisi vardi sahada, 10 dk zaman )) 1-2 gol daha atabilirdin.
ayrica inanmicaksin ama yinede yaziyorum, o frikikte sinek bozdu beni, tam burnumun dibindeki sineyi kovacaktim, frikikten attin, zaten nasil goldü kendinde gördün, kaleci birsey yapmadi, cünkü ben tusa basamadim
ama güzel 2 mac oldu
daha kreatif olmani beklerdim, bu numaralari artik kimsey yemiyor ziya![]()
2 macta ne oldu ))?
2-o oldu
bu arada sen benim en az 1 kisimkirmizi görmeden yenemiyorsun, farkinda misin ))?
Mahir, ne diyorsun )))
Bu arada oglum niye zamana oyniyorsun la, 10 kisi kalmisim, gol yememek icin herseyi yapicam, sen gidip zaman oynayip, bana iylik yaptin, bir yandan da yakistiramadim yani, bu kadar mi düstün )) 10 kisi vardi sahada, 10 dk zaman )) 1-2 gol daha atabilirdin.
ayrica inanmicaksin ama yinede yaziyorum, o frikikte sinek bozdu beni, tam burnumun dibindeki sineyi kovacaktim, frikikten attin, zaten nasil goldü kendinde gördün, kaleci birsey yapmadi, cünkü ben tusa basamadim
ama güzel 2 mac oldu
Osman Uzdu kardes'e soruyorum Salman sana kimi hatirlatiyor, bana Neseli Günler'deki Ziya Karekterini canlandiran Sener Sen'i.![]()
farkinda degildim ziya![]()
ayrica evinde oynamak icin de baya israrci idin, yani bu herseyi anlatiyor ama nafile, hatta bu kez beraberlik degil, galibiyet aldim ))
[video=youtube;oqypz6DDgYs]https://www.youtube.com/watch?v=oqypz6DDgYs[/video]
böyle bir video'yu bu konuda paylasacagim hic aklima gelmezdi, ama cuk diye oturuyor su an ki muhabbet'e![]()