FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Mahir, ne diyorsun )))

Bu arada oglum niye zamana oyniyorsun la, 10 kisi kalmisim, gol yememek icin herseyi yapicam, sen gidip zaman oynayip, bana iylik yaptin, bir yandan da yakistiramadim yani, bu kadar mi düstün )) 10 kisi vardi sahada, 10 dk zaman )) 1-2 gol daha atabilirdin.

ayrica inanmicaksin ama yinede yaziyorum, o frikikte sinek bozdu beni :D, tam burnumun dibindeki sineyi kovacaktim, frikikten attin, zaten nasil goldü kendinde gördün, kaleci birsey yapmadi, cünkü ben tusa basamadim :)

ama güzel 2 mac oldu

Mahir, ne diyorsun )))

Bu arada oglum niye zamana oyniyorsun la, 10 kisi kalmisim, gol yememek icin herseyi yapicam, sen gidip zaman oynayip, bana iylik yaptin, bir yandan da yakistiramadim yani, bu kadar mi düstün )) 10 kisi vardi sahada, 10 dk zaman )) 1-2 gol daha atabilirdin.

ayrica inanmicaksin ama yinede yaziyorum, o frikikte sinek bozdu beni :D, tam burnumun dibindeki sineyi kovacaktim, frikikten attin, zaten nasil goldü kendinde gördün, kaleci birsey yapmadi, cünkü ben tusa basamadim :)

ama güzel 2 mac oldu

sinek :D

daha kreatif olmani beklerdim, bu numaralari artik kimsey yemiyor ziya :D

Osman Uzdu kardes'e soruyorum Salman sana kimi hatirlatiyor, bana Neseli Günler'deki Ziya Karekterini canlandiran Sener Sen'i. :)

Mahir, ne diyorsun )))

ama güzel 2 mac oldu

:lol:

Osman Uzdu kardes'e soruyorum Salman sana kimi hatirlatiyor, bana Neseli Günler'deki Ziya Karekterini canlandiran Sener Sen'i. :)

olum sen niye hava atiyorsun gelip, 2 mac yaptik, 1 tanesini sen kazandin, bir tanesini ben.

sen gitmek istemeseydin 2-3 daha yapardik, üstün ayrilan ben olurdum :)

ayrica son 7 mac, benim 2 galibiyetim var, senin 1 tane, diger maclar berabere bitti ))

yani bence sessiz olman lazimken, konusmayi tercih ediyorsun ama olmiyor ))

[video=youtube;oqypz6DDgYs]https://www.youtube.com/watch?v=oqypz6DDgYs[/video]

böyle bir video'yu bu konuda paylasacagim hic aklima gelmezdi, ama cuk diye oturuyor su an ki muhabbet'e :)

yanimda olsan coktan sana tekme tokat dalmistim bu kadar sallamasyondan sonra ziya :D

[video=youtube;oqypz6DDgYs]https://www.youtube.com/watch?v=oqypz6DDgYs[/video]

böyle bir video'yu bu konuda paylasacagim hic aklima gelmezdi, ama cuk diye oturuyor su an ki muhabbet'e :)

:D

neyse, demek artik zevk vermiyor sana maclarimiz anlasiln, git simdi uyu, belki haftaya yeni enerji, motivasyon, hersey yeniden baslamak, yeni baslangic, birseyler yapabilirsin )))

Geri
Üst Alt