FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Ne zaman çıkacakmış.Umarım pc de de adam gibi olur.O kadar kötü yapıyolar ki sanırsın sega da oyun oynuyon.

Pc'de hakikaten rezalet bende bir maçta silmiştim sonra pese daldım

Kendi adıma sıkıldımben Pes'ten artık lisansız ve Almanyta liginin olmadığı takımlarla oynamaya.Adam gibi oynanış yapsınlar ve Allah için o topa vururken balona vurmuş hissi olmasın. Artık Ps3'teki Fifayı görelim istiyorum.Pes atalım deyiminin yerini Fifa atmak alsın

Yanlis hatirlamiyorsam sadece 2 gol sevinci oluyor oyuncu basina. Degistirmek istiyorsan editlemen lazim yani direk degistiremiyorsun. Fifa'da öyle degil orda istedigin gol sevinci yapabilirsin golu attikdan sonra.

[video=youtube;JC8xgAF85jY]https://www.youtube.com/watch?v=JC8xgAF85jY[/video]

Niye hiçbir golde takım arkadaşları golu atan oyuncunun yanına gelip sevinmiyor?

Bu arada iki oyunu da deneyeceğim Ekim'e kadar sonra seçeceğim hangisini alacağımı ama büyük ihtimalle Fifa olabilir 11v11 olayı nedeniyle,gece gece çok zevkli olacaktır bence :)

Niye hiçbir golde takım arkadaşları golu atan oyuncunun yanına gelip sevinmiyor?

Bu arada iki oyunu da deneyeceğim Ekim'e kadar sonra seçeceğim hangisini alacağımı ama büyük ihtimalle Fifa olabilir 11v11 olayı nedeniyle,gece gece çok zevkli olacaktır bence :)

Fifa 11'de takım arkadaşlarıyla kutlayabileceksin gollleri.

ps3 çıkana kadar pes hastasıydım okadar cok oynuyordumki oyunu ezberlemiştim fifanın yuzune bakmazdım..ama ps3 cıkınca fifa ve pes aldım fifa 08 daha guzeldi sora 09 ama fifa 10 muthiş bir oyun herangi bir platformda oynayabileceginiz en iyi futbol oyunu şuan için fifa 10 dur herşeyiyle gercekci oynanabilirlik cok iyi grafikler gayet iyi ama pes cok geriledi yani hızlı bir oyuncuyla butun takımı gecip gol at sanki 10 sene onceki ataride futbol oynuyosun gibi malesef boyle bir oyun oldu pes şuan..

pc için pes ps3 içinse fifa daha iyi fifa pcde niye bu kadar rezalet ötesi oluyor anlamak mümkün değil

Bune ya adamlar robot gibi :s Hiç beğenmedim videolarını . Fifayı oldum olası sevmem ne ps3 de nede pcde . İki kişi oynuyacaksan eniyisi PES arkadaş .

PS3'te ve Xbox360'ta Fifa en iyi futbol oyunu olduğunu kanıtladı.Tüm dünya dergileride bunu onayladı.Daha birşey demeye gerek yok gidin oynayın.

PS3'te ve Xbox360'ta Fifa en iyi futbol oyunu olduğunu kanıtladı.Tüm dünya dergileride bunu onayladı.Daha birşey demeye gerek yok gidin oynayın.

Bu senin dediğin olay;C.Ronaldo'nun bjk ye geleceğim demeci kadar saçma bir yorum.Fifa'yı yapan firma EA Games.Senin o dergi dediklerin japon dergisi değil,Avrupa dergisi.Gidipte elin japonlarını övcek değiller.

Oto dergileri nasıl avrupalı araçları olduğundan çok iyi gösterip,japon otolarına hep düşük puan veriyorsa,Avrupadaki oyun dergileri de kendi tarafını iyi gösterir.Bu da bu kadar basit.Şimdi gidin oynayın.Fifa çok adamsa pc ye de adam gibi oyun yapar

Onuda Fifa11'e eklediler merak etme. :D

Sonunda sende dogru yolu buldun. :asd:

Ben en cok kaleci modunu merak ediyorum. Oyun mükemmel olacak. :D

Onuda Fifa11'e eklediler merak etme. :D

Sonunda sende dogru yolu buldun. :asd:

Ben en cok kaleci modunu merak ediyorum. Oyun mükemmel olacak. :D

Doğru yolu bulmakla alakası yok, ben şuursuzca hiçbir zaman bir tarafı desteklemem,fanboy olma niyetim yok bazıları gibi. Hangisi iyiyse onu alacağım,ne kadar rekabet o kadar iyi benim açımdan.

PC'deki FIFA'ya kimse gerçekçi demesin lütfen. Adamların topa tüm vuruşları ayak ucuyla. Topuk havada, ayak ucu yere değer biçimde topu itiyorsun resmen; o top gol oluyor :D

Birkaç sayfa önce bir arkadaş FIFA'daki oyuncularımızın yüzünü göstermişler. Çok güldüm vallahi, Allah da sizi güldürsün :D

Gol sevincine gelince, PES'te FIFA'da bulunan tüm sevinçlerin 5-6 kat fazlası var zaten. Kaldı ki onlar da güzel yapılmamış. Parmak emme sevinci mesela, benim bildiğim o sevinçte parmak yarısına kadar ağza girer en az. Tamamı da girebilir. Ancak FIFA'da Villa'nın yaptığı parmak emme sevincinde parmak Villa'nın ağzına değmiyor :asd: Bir de yine Villa'nın kollarını anormal bir biçimde çırtığı bir sevinci var, amacını anlayamadım hiç. Sadece Torres'in ay yürüşü sevinciyle üst üste attığı yarım vole sevinci yok PES'te. Belki onlar da eklenmiştir.

Kısacası PES 4ever :D

Doğru yolu bulmakla alakası yok, ben şuursuzca hiçbir zaman bir tarafı desteklemem,fanboy olma niyetim yok bazıları gibi. Hangisi iyiyse onu alacağım,ne kadar rekabet o kadar iyi benim açımdan.

Tek gercek Fifa, gerisi yalan ! :yenieek: :D

PES'te de sohbetle sinir edersin adamı. :D

Onu Ps3 ana menüden de yapabiliyorsun. Cogu zaman ben karsimdakine küfür yada hakaret ediyorum. :asd:

YouTube - Kanal von earussia

Pcde çok sağlam geliyor bu sefer,ben beğendim açıkçası.Üzgünüm ama Serhat haklı beyler.:asd:

Oynanabilirlik açısında fifa 2010 dan hiçbir farkı görünmüyor.Futbolcuların yine yıldız oyuncuları benzetirler,diğer takımdaki oyuncuları benzetemezler.En iyi fifa bence fifa 08 di.09 la beraber batırdılar fifayı

Geri
Üst Alt