FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Klasik Onur İnce. Hatalı olduğunu kabul edemez. Somut bir şeyi bile kabul edemiyor işte. Allah yardım etsin.

Sen klasik haline gelmişsin asıl. Onur'un bir iki hatası olabilir ama sen hiçbir hatanı kabul etmeyip çoğunluğu hiçe sayıyorsun. :asd:

PC ye oyun gelecekte tarih olacak. Bana kalırsa gerek bile yok.

Vay be daha neler görücez.:D

Yanlız EA'nın unuttuğu nokta 2K diye bir firma var. Onunda NBA 2K10 diye bi oyunu var piyasada.

Müşteriler kaçmasın sonra :D

Yanlız Fifacıların günahı ne hala anlamadım.Onlarca oyun içinde cezalandırılanlar onlar olmuş üzüldüm.

Live sürmeyerek ödül mü vermişler, ceza mı vermişler anlamadım.

Değilsin tabiki. Ama adı üstünde Oyun Konsolu.;)

Bilgisayar da bir oyun konsolu olmaya devam edecektir. Korsan oyunların etrafta cirit atması beni ilgilendirmez. Cracki yapılamayacak sağlam oyunlar çıkarsınlar, fiyatlar fahiş olmasın, herkes orijinal oyuna yönelir zaten.

Yanlız Fifacıların günahı ne hala anlamadım.Onlarca oyun içinde cezalandırılanlar onlar olmuş üzüldüm.

Live sürmeyerek ödül mü vermişler, ceza mı vermişler anlamadım.

Kendilerine ceza vermiş oluyorlar. Müşteri istediği malı başka bir yerde de bulabilir. ;)

Bilgisayar da bir oyun konsolu olmaya devam edecektir. Korsan oyunların etrafta cirit atması beni ilgilendirmez. Cracki yapılamayacak sağlam oyunlar çıkarsınlar, fiyatlar fahiş olmasın, herkes orijinal oyuna yönelir zaten.

İşte bu yüzden artık yılın en iyi oyunları PC ye çıkmıyor.

Oyun çok güzel olmuş ama koşma(sprint) daha hızlı olmalı. Yani biraz daha hareketlerin çabukluğu arttırılmalı. Böylece oyun daha akıcı olur.

İlk maçları 1-0 2-0 felan kazanıyordum. Taktik ve dizilişi kendinize göre ayarladığınızda daha rahat skorlar alınabiliyor. Pro yamasıyla barca ile real'i 6 golle uğurladım.

Özellikle oyun iyi konsantrasyon gerekiyor. Daha çok pas oyunu ağırlıklı. Çalım yapmak zor çünkü adamlar yavaş koşuyorlar. Orjinalinde koşma hızını biraz arttırılırsa bu sene fifa ortalığın tozunu atar.

Pes demosunu da oynadım , oyunlar benzer ama pes11'de şutlar hakkaten berbat. Top bildiğiniz balon. Fifa geçmiş senelerde çok kötü oyunlar yaptı ama bu sene iş değişti. 2011 kralı fifa gibi görünüyor.

qklt.jpg

Geri
Üst Alt