FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bizim takımla oynamak zevk veriyormu bari?Hissiyat nasıl?

img0212f.jpg

Bizim kadro iyi gözüküyor. Elano'nun yerine de Barış'ı falan koyacağız artık.

Elano DM pozisyonunda öyle, CM de sanırım 78-80 felan oluyor, AMC/RM/RW'de 82. Ayrıca geçen sene Elano'nun alternatif pozisyonlarında DM yoktu yani ön libero yoktu. Ama bu sene Elano'nun alternatif pozisyonlarına DM'yi de eklemişler ve Galatasaray'ın ilk onbirinde Elano'yu DM'ye koymuşlar. Neden acaba :tiphat: ?

Bizim takımla oynamak zevk veriyormu bari?Hissiyat nasıl?

Bizim takım çok güçlü oyunda geçtiğimiz senelere nazaran. Hatta Arsenal'den güçlü yapmışlar oha diyen bile var forumlarda :D

Donanimhaber'de Fifa'ya bok atanlar var. Ping pong pas varmis oyunda. :o

Ping pong pas ne,hiç duraksamadan Barcelona gibi pas yapmak mı?

Hala devam ediyor maalesef. Denedim ve ben de yaptım. %100 kalkmış değil bu sorun.

Bitane salak ben kaleye kadar gidiyorum yazmis. Yok öyle bisey. Millet iyice sasirdi vallah. Ben bile 2-3 pas sonra defansa takiliyorum.

tumblr_l7o7pjoZbl1qcbfnf.jpg

tumblr_l7o7px87vk1qcbfnf.jpg

tumblr_l7o7qjLHhj1qcbfnf.jpg

tumblr_l7o879OwZ61qcbfnf.jpg

danielalvesak.jpg

davidvillavf.jpg

messima.jpg

pique.jpg

Fifa 11

valdesn.jpg

davidvillaz.jpg

keita.jpg

Pes 2011

gtnsikimpes.jpg

Burdada iki tane Hamit var. Hangisi Pes - Fifa ?? :D

tumblr_l7o7pjoZbl1qcbfnf.jpg

tumblr_l7o7px87vk1qcbfnf.jpg

tumblr_l7o7qjLHhj1qcbfnf.jpg

tumblr_l7o879OwZ61qcbfnf.jpg

danielalvesak.jpg

davidvillavf.jpg

messima.jpg

pique.jpg

Fifa 11

valdesn.jpg

davidvillaz.jpg

keita.jpg

Pes 2011

gtnsikimpes.jpg

Burdada iki tane Hamit var. Hangisi Pes - Fifa ?? :D

Soldaki Hamit PES'ten ama eski bir PES serisi gibi geldi bana o. PES'te oyuncuların benzeme oranı daha yüksek her ne kadar Hamit benzemese de. FIFA'da da Hamit'in benzemediğini söyleyebilirim.

Soldaki Hamit PES'ten ama eski bir PES serisi gibi geldi bana o. PES'te oyuncuların benzeme oranı daha yüksek her ne kadar Hamit benzemese de. FIFA'da da Hamit'in benzemediğini söyleyebilirim.

Nasil Hamit benzememis ?? Adamin sac stilleri bile ayni. Bide Pes'dekine bak. :asd:

Bitane salak ben kaleye kadar gidiyorum yazmis. Yok öyle bisey. Millet iyice sasirdi vallah. Ben bile 2-3 pas sonra defansa takiliyorum.

Sen takılıyorsan bilemem ama ben kaleye kadar ping pong pas yapa yapa gidebiliyorum. En azından 3 kere denesem en az 1 kere yapabiliyorum. Online da hala bir sorun olmaya devam edecek gibi duruyor.

Nobre'nin beyaz hali olmuş lan FIFA'daki :asd:

Yuhh o nasil Nobre oluyor ?? :asd:

Sen takılıyorsan bilemem ama ben kaleye kadar ping pong pas yapa yapa gidebiliyorum. En azından 3 kere denesem en az 1 kere yapabiliyorum. Online da hala bir sorun olmaya devam edecek gibi duruyor.

Aga vallah bilemicem sen hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun ?? Ben her mac Legendary'da oynuyorum ve agresif savunma anlayisi karsisinda cok zor pozisyon buluyorum.

PS3 içinmi alcaksın.PC için de al kapışalım,alayım ifadeni:D

Kendine güvenenler varsa oyun çıkınca burda buluşalım:D

Ps3 icin alacam ben oyunu. PC'yi ben oyun oynamak icin kullanmiyorum. :D

Sen Ps3 al onda kapisalim. :asd:

Legendary'de oynuyorum ben. Ayrıca bakın şu linke burada ki tüm müzikleri oyuna aktarabiliyoruz :asd:

https://www.4shared.com/dir/u5SQpiCd/sharing.html

Golden sonra ki müzikten tutun, tezahuratlara kadar, devre arasında ki tezahuratlardan tutun maç sonunda çalan müziğe kadar. Atmosfer süper olacak Galatasaray'ın maçlarında bunları yükledikten sonra :) Düşünsenize devre arası oluyor "Harry Kewell" tezahüratı felan söyleniyor, maç bitiyor "Çıldırın" felan çalıyor staddan. Gol oluyor bizim "Lay lalay lay laaay lalalalalay layy" müziği çalıyor of of :asd:

Gelmiş bugün kadıköye almaya gidiyorum. :D

Geri
Üst Alt