FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Oynayan savunan adam sahaya karton gibi demiş :D

Ben daha buraya yorum yapmam :asd:

[video=youtube;Lm3mS6rvsvI]https://www.youtube.com/watch?v=Lm3mS6rvsvI[/video]

Yukarıda Umut Sezer'in yorumu sebebiyle "videolardan belli olmaz bu iş" dedim ama belli oluyormuş. Müthiş gözüküyor. Yine de gamepad elimizdeyken çok daha fazlasını yaşayacağız.

Beni kastediyorsan. Fifa10'da zemin kartona benziyor dedim, 11'in yaninda.

Bu sene zemini,seneye oyundaki bug'ları,2013'te yüz benzetme,2014'te oynanabilirlik... Yani 2015'e kdar bekleriz.Bence 2008'e geri dönsünler.Yama yapıp sürsünler.Sürekli online arkadaşlarla kapıştığım için biliyorum.2008 oynanabilirlk açısından çok iyiydi.

Bu arada fifacılar konuşuyozda hiç kapışmak aklımıza gelmiyo:D Varmı kapışacak babayiğit:D

Niye sustunuz la birden:D Kapışalım hergün.Güzel oluyo online.

Bu sene zemini,seneye oyundaki bug'ları,2013'te yüz benzetme,2014'te oynanabilirlik... Yani 2015'e kdar bekleriz.Bence 2008'e geri dönsünler.Yama yapıp sürsünler.Sürekli online arkadaşlarla kapıştığım için biliyorum.2008 oynanabilirlk açısından çok iyiydi.

Sen PC sürümünü diyorsun oglum. PC sürümü o kadar önemli degil. Sonucta PC'de msn ve forum disinda bisey yapmadigim icin beni o kadar ilgilendirmiyor. PS3'de oyun iyi olsun gerisi beni ilgilendirmez. :D

Niye sustunuz la birden:D Kapışalım hergün.Güzel oluyo online.

Karnim agriyor benim. Suanda kapisacak halim yok. :sad007:

Sen PC sürümünü diyorsun oglum. PC sürümü o kadar önemli degil. Sonucta PC'de msn ve forum disinda bisey yapmadigim icin beni o kadar ilgilendirmiyor. PS3'de oyun iyi olsun gerisi beni ilgilendirmez. :D

Karnim agriyor benim. Suanda kapisacak halim yok. :sad007:

Neden ağrıyo.Özel günündemisin:haha: Bizim tuzumuz kuru değil hacı senin gibi.Hem pc hem ps3 olsun.Amele işi idare etmeye çalışıyoruz:D

Maşallah iyi yiyosun:D Harbiden online kapışmak isteyen varsa kapışalım.O kadar çene çaldık.O kadar korudunuz oyunu.Gelin oynayalım:d

Geri
Üst Alt