Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.583
- 6.730
- 2.323
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
Sağol , 15 Dakikası kaldı bakalım göreceğiz
Sağol , 15 Dakikası kaldı bakalım göreceğiz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylediğin cümleyi bi oku la .Saçmalamışsın resmen .
Benim işim olmaz PS felan ben PC'de oynamak istiyorum oyunumu ? Verin indirelim karar verelim hangisi iyimiş . PS'de iyi yapan PC'de de yapsın arkadaş. PES nasıl aynısını yapıyorsa onlarda yapsın.
İyi oku lan o zaman.![]()
Korsan almasınlar PC ciler o zaman.
Fifa 10'un aynısını yapmışlar sadece kadrolar değişik ama eski Fİfa'dan iyi ne demek ?
PES'dede alıyorlar ama adamlar aynısını yapıyorlar . Müşteri memnuniyeti diyorlar bizim burada bunaHerşey para değil genç insan
![]()
Bende eskiden FIFA oynardım o zamanlar PES, FIFA kadar kaliteli değildi PC'de. Birgn FIFA 06 yada 07 multiplayer oynarken arkadaşla, arkadaşın ceza sahasına girer girmez çarparzdan vurduğu top aut'a gitmişti fakat oyuncular sevinip, hakem de gol kararı verdi. En son oynadığım FIFA o oldu![]()
Burda kimse "herkes o golü atabilir" demiyor Necati, diyoruz ki "kaleci topu izliyor" ve bunu da savunma lütfen. Top üzerinden geçiyor lan![]()
Ben PES11'de altıpastan Schweinsteiger ile uçarak kafa atıyorum, oyunun en kova kalecilerinden Valdes mükemmel derecede uçarak topu çıkarıyor. Senin goldeki gibi bir şut gelse en kötü ihtimalle tek elle topu kornere tokatlıyor PES'teki kaleciler. Pes'i övmüyorum ben burda, ancak kabul et ve de ki "evet kaleci mallık yaptı ve golü yedi". Başka bir açıklaması yok o gölün çünkü.
Karambolden çıkan topu sol kanattan Maxwell ile ortaya çevirdim, ceza sahası yayının 3-5 metre uzağından Alves gelişine vurdu mesela, Butt "yok artık" derecesinde çıkardı. Pes'te kaleciler çok gelişmiş, gol atamıyorsun oyunda.
Hani demoların başında "This is a demo and not representative of the final product." ve benzeri yazılar yazar...
Burda kimse "herkes o golü atabilir" demiyor Necati, diyoruz ki "kaleci topu izliyor" ve bunu da savunma lütfen. Top üzerinden geçiyor lan![]()
Ben PES11'de altıpastan Schweinsteiger ile uçarak kafa atıyorum, oyunun en kova kalecilerinden Valdes mükemmel derecede uçarak topu çıkarıyor. Senin goldeki gibi bir şut gelse en kötü ihtimalle tek elle topu kornere tokatlıyor PES'teki kaleciler. Pes'i övmüyorum ben burda, ancak kabul et ve de ki "evet kaleci mallık yaptı ve golü yedi". Başka bir açıklaması yok o gölün çünkü.
Karambolden çıkan topu sol kanattan Maxwell ile ortaya çevirdim, ceza sahası yayının 3-5 metre uzağından Alves gelişine vurdu mesela, Butt "yok artık" derecesinde çıkardı. Pes'te kaleciler çok gelişmiş, gol atamıyorsun oyunda.
Konaminin dini imanı paraAh bu japonlar.
PES ; 140 lira
Fifa ; 99 liara
Müşteri memnuniyeti bu olsa gerek.Korsan indirenleri orjinalden çıkartıyorlar.
PES'çiler kıskanıyor güzelim oyunu. Konsol versiyonunu oynayın da oyun nasıl olurmuş görün![]()
![]()
pc versiyonunu indirmedim bile denemeye değmez ps versiyonu çok iyi diyorlar ilk fırsatta deneyeceğim
Fifa'yı indirdim Pc'ye oynadım , bukadar kolay oynanabilen bir oyun geldi . Hani 5 yaşındaki cocuk bile gol atabilir , çalım atabilir , ara pas atabilir.
Zorluk derecesi en üstteydi bu arada.
Ayrıyetten maça başlarken neden şut çekerek başlıyor bu adam ?
Bir daha oyna bence.
Yok,ben PC'de oynarım arkadaş.
PC versiyonu bu sene iyi. İndirmelisin bence.