FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Maça başlarken şut çekerek başlamıyor, ufak bir bölüm koymuşlar antrenman gibi :) Isınıyorsun maça :)

Pasların vs iyi gitmesi de kontrollerin Assited olmasından kaynaklanıyor, çok kolay geldiyse onu Manual yapıp deneyebilirsin.

Fifa'yı indirdim Pc'ye oynadım , bukadar kolay oynanabilen bir oyun geldi . Hani 5 yaşındaki cocuk bile gol atabilir , çalım atabilir , ara pas atabilir.

Zorluk derecesi en üstteydi bu arada.

Sonra adam gol atıyor kale arkasına doğru koşuyor bir bakmışsın sonra kornerin orada :)

Ayrıyetten maça başlarken neden şut çekerek başlıyor bu adam ?

Gol attıktan sonra kaleye koşması bug değil . ;) Gol attıktan sonra sen ok tuşlarından birine basman gerekiyor . Nereye koşması gerektiğini sen belirliyorsun .

Gol attıktan sonra kaleye koşması bug değil . ;) Gol attıktan sonra sen ok tuşlarından birine basman gerekiyor . Nereye koşması gerektiğini sen belirliyorsun .

Bug demedim ki ? Diyelim basmadım kale arkasına doğru koştu sonra neden korner'e doğru gitmiş oluyorlar .

Valla gidip basitte oynarsanız okadar gol atmanız çok normal . En zorda oynayın videosunu çekin bana 3 gol üstü atın tamam FIFA diyeceğim . Böyle lafta söylemeyin bana gidin yapın görelim.

dostum konumuz pes 11mi pes 11se karşı karşıyalar acayip zor olmuş ben çok pozisyon buluyorum gol atamıyorum galiba ben seni yanlış anladım yoksa pes 11 dışındaki her peste istisnasız her maç en az 4 gol atarım her zorlukta

Profsyönelde attım . Linkide PES konusuna ekledim . Bak oradan .

Yok , uzaktan gol olabilir dünyanın her yerinde oluyor bana diyorsunuz bukadar basit gol atmak ben de diyorum ki alın prof yada daha üstüne sonra gelin 3-0 4-0 yada gollu maç yapın videoya çekin komple maçı diyeceğim ben bilmiyorum bu oyunu , sizlere hak vereceğim FIFA daha zor diye.

dostum konumuz pes 11mi pes 11se karşı karşıyalar acayip zor olmuş ben çok pozisyon buluyorum gol atamıyorum galiba ben seni yanlış anladım yoksa pes 11 dışındaki her peste istisnasız her maç en az 4 gol atarım her zorlukta

Ben zaten PES 11 den bahsediyorum . PES 10 felan kolaydı onu kabul ediyorum ama zevk alıyordum oynarken , ancak PES 11 de okadar basit değil gol atmak vs.

fifa yı bilmemde,PES i sabah arkadaşımda oynadık geçen oyuna göre inanılmaz zorlaştırılmış,ya benm oyun sistemm tamamen pas üzerine kurulu,çalımlayarak oynamam pekte,ama hiç çalım atılmıyor yahu karşı karşıyalarda çok zorlaştırılmış,bence gayet iyi geliştirmişler geçen oyuna göre:D

K bakmayın ama Fifa yine zıçmış PC de.Artık Fifa serisini beklemicem.Rezil ettiler.PS3 için iyiymiş.Benim yok arkadaş ne yapayım şimdi.Oyun firmasının zihniyete bakın.PC ye kötü PS3 e iyi.

Ben zaten PES 11 den bahsediyorum . PES 10 felan kolaydı onu kabul ediyorum ama zevk alıyordum oynarken , ancak PES 11 de okadar basit değil gol atmak vs.

iyi o zaman senle aynı fikirdeyiz ben yanlış anlamışım :) pes 11 kesinlikleson 10 yılın en zor futbol oyunudur

Yuh ya,nasıl oynadınız bu oyunu PC'de ?

Fifa'yı indirdim Pc'ye oynadım , bukadar kolay oynanabilen bir oyun geldi . Hani 5 yaşındaki cocuk bile gol atabilir , çalım atabilir , ara pas atabilir.

Zorluk derecesi en üstteydi bu arada.

Sonra adam gol atıyor kale arkasına doğru koşuyor bir bakmışsın sonra kornerin orada :)

Ayrıyetten maça başlarken neden şut çekerek başlıyor bu adam ?

Hocam kolay diyorsunuz, çünkü PC versiyonunda sadece Amateur zorluk seviyesi var :D

Ayrıca şut, pas, orta gibi ayarların manuel hale getirin de görün nasıl oynanıyor muymuş kolay mıymış değil miymiş? :D

O çok övülen PES'ten bir yıl önce vardı manuel pas olayı. Ayrıca manuel şut ve manuel orta ayarları da vardı. ;)

Konsol versiyonundan gol sevinçleri. İnanılmaz gerçekten.

[video=youtube;J9l5lYShQ3A]https://www.youtube.com/watch?v=J9l5lYShQ3A&feature=player_embedded[/video]

Yineleyeyim, bu gol sevinçlerini kendimiz yapıyoruz golden sonra... :)

Konsol versiyonundan gol sevinçleri. İnanılmaz gerçekten.

[video=youtube;J9l5lYShQ3A]https://www.youtube.com/watch?v=J9l5lYShQ3A&feature=player_embedded[/video]

Yineleyeyim, bu gol sevinçlerini kendimiz yapıyoruz golden sonra... :)

PC'de de var böyle gol sevinçler . Aynı şekilde kendimiz yapıyoruz . :)

Geri
Üst Alt